samson Opublikowano 3 Listopada 2002 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2002 Witam Niestety sytuacja zmusila mnie do smigania bez prawka.Jednak nie smigam na zadnym pojemnosciowym potworzea na MTXie 80ccm. Czy bedzie to jakas lagodzaca sytuacja w przypadku spotkania z misiami? :(Wkoncu miedzy np gsxf'em a mtxem 80 jest dosc duza roznica :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sami Opublikowano 3 Listopada 2002 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2002 niestety, dla kochanych stróżów prawa jest obojętne, czy jeździsz na Valkirie 1800 czy na MTX 80. Dla nich jest to jazda bez uprawnień czyli jakieś 300-500zł, chociaż najczęściej kończy się na pchaj-do-domu. Ja jeźździłem przez rok na skuterku niezarejestrowanym, bez ubezpieczenia, i nawet rowerowej karty nie miałem. Zero konsekwencji. Ale raczej uważaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 6 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2002 chyba dużo ryzykowałeśmniejsza o mandat czy kolegium a nawet o przepadek motowyobraż sobie że wpie......liłeś się w nowego mercedesa-nie masz OC-więc pokrywasz straty z własnej kieszeni Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 13 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2002 Moj kumpel jechal kiedys na 50-ce bez karty i jak zobaczyl smerfy to zgasil motorek i zszedl z niego. Misie podeszli do niego i spytali sie czy jechal na nim. On odpowiedzial ze nie to wtedy przylozyli mu reke do cylindra.... Troche go bolalo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surfmean Opublikowano 14 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2002 Moj kumpel jechal kiedys na 50-ce bez karty i jak zobaczyl smerfy to zgasil motorek i zszedl z niego. Misie podeszli do niego i spytali sie czy jechal na nim. On odpowiedzial ze nie to wtedy przylozyli mu reke do cylindra.... Troche go bolalo.... Ja juz 4 lata bez karty smigam i jeszcze ani razu mnie nie zatrzymali, poprostu po miescie za bardzo nie szaleje,no dobra tylko jak mniejszy ruch jest, ale juz za miastem to jaaaaaaazda. Radze ci robic to samo , to raczej cie nie zatrzymaja. POZDRAWIAM Surfmean Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 5 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2003 ja na motorynce zobaczyłem policje (tylko z daleka jechałem u babki po takiej asfaltówce) motorynke zuciłem w drzewa rosnace obek drobi i lote wyrwałem i sie zajakims domem naj blizszym schowałem.Policja zwolniła , zatrzymała sie i odjechali :lol: ale motorynka była bez papierów ja niemiałem jeszcze karty motorowerowej wiec miałbym niezła lipe ALE UDAŁO SIE wiec jak zobaczycie policje to motor na pobocze i lota HAHAHA . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi