zajc Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Faktycznie ciekawy motocykl ALE paliwo lubi łykac w ilosciach troche wiekszych nie przecietne.A cebula do oszczednych tez nie nalezy. Jak sie ja w trasie pogoni to 7 lyknie jak nic. Nie mowiac o miescie, gdzie 8 potrafi wciagnac i wiecej :) Tutaj Fazer wygrywa bezwglednie, obchodzac sie najmniejszymi ilosciami paliwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 no tysz prawda MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwarc Opublikowano 4 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Czyli co Wy koledzy stawiacie na fazera ? A jak się on ma do moich wymiarów (i wymiarów żony) ?I jak tam awaryjność ? Macie jakieś ciekawe propozycje ? - z konkretnym motorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 z zona nie bedzie klopotu, bardziej zastanawiam sie nad twoim wzrostem. jedyne wyjscie to przymiarka do maszyny. Idealnie bylo by wybrac cos w klimatach FJR STX itp ale to juz inny przedzial cenowy MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Czyli co Wy koledzy stawiacie na fazera ?Zalezy pod jakim wzgledem. Jest najszybszy, najnowoczesniejszy, najekonomiczniejszy, ma najlepsze hamulce i zawieszenie a do tego jest najlezszy. Czyli z wymienionych motocykli najbardziej nadaje sie do szybszj jazdy.Ale A jak się on ma do moich wymiarów (i wymiarów żony) ?Tutaj XJ 900 ma pole do popisu. To wielka maszyna, stworzona do jazdy we dwoje. Fazer dla mnie wydawal sie maly(188cm wzrostu). We dwie osoby da sie pojechac, ale szalu nie ma.No duzy plus w XJ za kardana :)I jak tam awaryjność ?Ale jaka awaryjnosc ? :) Jak kupisz padaczke to kazdy model bedzie sie psul. Kwestia wyboru odpowiedniego egzemplarza to 90 % szansy na bezstresowa jazde :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwarc Opublikowano 5 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Już teraz nie wiem - coraz bardziej skłaniam się do tej Hondy cb750 seven fifty i taką chyba najchętniej bym kupił. Więc jeśli ktoś ma jakieś oferty - chętnie rozpatrzę. Jeśli ktoś ma doświadczenia z tej hondy to prosze o opis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Jeśli ktoś ma doświadczenia z tej hondy to prosze o opis. sądzisz że te z archiwum, które wyżej zlinkowałem, zdążyły się zdezaktualizować..? :flesje: jsz „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwarc Opublikowano 5 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 A jak się ma nighthawk do seven fifty ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 A jak się ma nighthawk do seven fifty ? gorsze zawieszenia i hamulec bebnowy na tylnym kole. przedni chyba pojedynczy. generalnie SF ma takie sobie hamowanie tak wiec NH to juz totalna porazka MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwarc Opublikowano 5 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Czyli tak.Można powiedzieć, że dzięki Wam określiłem czego szukam czyli jest to: na pierwszym miejscu Honda cb750 seven fiftyna drugim miejscu yamaha fazer 600 Więc teraz gdybyście tak pobieżnie przejrzeli aktualne oferty i rzucili fachowym okiem (wiem, że ze zdjęć ciężko ale zawsze coś) to będę wdzięczny. Czekam na Wasze propozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macjek Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 A ja nie rozumiem szwarc dlaczego to uzytkownicy forum maja szukac za ciebie ofert. Sam poszperaj, jak ci sie cos spodoba, to zapodaj i czekaj na opinie. Do tego, tak jak mowilem, rozejrzyj sie za sprzedawca uzywanych sprzetow w twojej okolicy, moze tam bedzie ciekawa oferta i bedziesz mogl sie przymierzyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwarc Opublikowano 5 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Szukam cały czas od wczoraj od wieczora - ale jak nie rozumiesz to ci powiem - wiadomo fachowiec, który ma takie coś lub tym jeździ lub się na tym zna lepiej potrafi ocenić (chociażby) z opisu jaki wstępnie moto jest itd.Ja znalazłem kilka ale co mam Wam wyświetlić wszystkie linki, które mnie interesują.To troszkę potrwa. Ale jak nie to nie - poszukam sobie sam - ważne, że wiem już mniej więcej czego chcę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macjek Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Wyswietlac nie musisz, wystarczy, ze wrzucisz wszystkie do 1 posta, to moze cos ciekawego ludzie wskaza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 no i jak tam poszukiwania?? MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwarc Opublikowano 6 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 W czwartek jadę obejrzeć ten motocykl, oczywiście z prawdziwym mechaniorem. http://otomoto.pl/honda-cb750f-sevenfifty-M511674.html jeśli będzie nie tak zastanawiam się nad obejrzeniem tego: http://moto.allegro.pl/item358854533_yamaha_fazer.html Chociaż nie jestem za bardzo do niego przekonany - kogo nie pytam - bardziej poleca Hondę - i myślę, przynajmniej ze zdjęć, że jest to moto w moim stylu. Znalazłem jeszcze : http://www.allegro.pl/item353564609_super_...i_gsxr_750.html Ale marka suzuki, no i ścigacz a mnie bardziej turystyk odpowiada. Koniec końców - chyba uprę się i będę czekał na Hondę tak długo aż znajdę - no chyba że trafi się coś innego ładnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi