dawidwiwi Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 mam problem z wymienienie oleju w moim skuterem piaggio nie wie gdzie spuszcza sie olej i nalewa niech ktoś mi odpisze z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.051 Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Miałem taki sam problem tyle że w typhoonie.Korek i spust oleju znalazłem pod kołem, nieopodal wałka zdawczego. :cool: Szukaj, może w Zipie jest podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 chyba w przekładni nie w silniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 typhoon jest 2t a zip 4t więc nie będzie podobnie bo w 4t jeden olej smaruje skrzyni i silnik a w 2t w skrzyni jest jeden a drugi jest spalany Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 typhoon jest 2t a zip 4t więc nie będzie podobnie bo w 4t jeden olej smaruje skrzyni i silnik a w 2t w skrzyni jest jeden a drugi jest spalany a skąd wież czy nie ma 2t ? Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 sory walnąłem bzdure byłem święcie przekonany że zipa nie ma w wersji 2t a jednak jest ok mój bład :evil: Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidwiwi Opublikowano 15 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 :icon_rolleyes: to tiecie czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 banghead.gif to tiecie czy nie biorąc pod uwage układ gwiazd tej nocy to sie robi tu i tu... może jeśli chcesz żeby ktoś tobie pomógł to łaskawie zdradzisz nam czy masz 2t czy 4t ?? czy to ściśle tajne ?? Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidwiwi Opublikowano 31 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 2t :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Upsss kolega chyba spuścił sobie olej, ale z głowy... :biggrin: Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidwiwi Opublikowano 16 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 2t :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.051 Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 To jeszcze nie znalazłeś tego spustu?? Dżizys!! chłopie ściągnij sobie serwisówkę do tego moto bo inaczej mogę się założyć że twoim następnym tematem na tym forum będzie ,,ile wchodzi oleju do przekładni w ZIPie" :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi