michal_dh Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Panowie chyba sobie zlamalem noge w kostce. Jezdze ZAWSZE ale to zawsze w butach wiec czemu mi sie to stalo ? Dzisiaj jezdzilem sobie na torze i tak glupio spadlem na prawa noge samymi palcami na podnozek ze myslalem ze padne z bulu ;) Nie moge ruszac ani nic czemu tak sie stalo moze wina butow ? Mam flaje viper.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Kumpel zrobil sobie to samo w topowym modelu foxa wiec raczej nie wina butow :P Zawinilo zle ulozenie nogi na podnozku, wszystkiego nie sa w stanei przyjac na siebie ochraniacze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 No dokładnie ochraniacze nie gwarantują nieśmiertelnosci... Życze kolego szybkiego powrotu do zdrowia i szybko wsiadaj na moto bo ci bak zardzewieje :) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid22 Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Miałem to samo z tym, że jechałem w adidasach :/Lekarze potem tą nogę źle nastawili i musieli jeszcze raz łamać, pół roku chodziłem o kulach :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Looo boshe ty chlopaka łądnie straszysz nawet nie mow takich rzeczy :P napewno za 2 tygodnie będzie znowu smigał jak nowy :) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
outalien Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 (edytowane) Panowie chyba sobie zlamalem noge w kostce. Jezdze ZAWSZE ale to zawsze w butach wiec czemu mi sie to stalo ? Dzisiaj jezdzilem sobie na torze i tak glupio spadlem na prawa noge samymi palcami na podnozek ze myslalem ze padne z bulu :P Nie moge ruszac ani nic czemu tak sie stalo moze wina butow ? Mam flaje viper.. niekoniecznie złamana, wieksze prawdopodobieństwo że ścięgno achillesa się naderwało lub zerwało... raczej kostkę trudno złamac, może to tylko torebka stawowa poleciała - takie gdybanie, rtg i lekarz prawde ci powie Edytowane 1 Maja 2008 przez outalien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 1 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 (edytowane) Juz po wszystkim... Dwa tygodnie gipsu...Skrecony prway staw skokowy i zlamany wyrostek stawu skokowego... Zalamka.. Nie wiem czy kupowac sobie jakies nwoe drogie buty bo pewnie odszkodowanie bedzie ladne za to... A Bak jest plastikowy :PP Edytowane 1 Maja 2008 przez michal_dh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 he he wiem że plastikowy... :clap: to ci cylinder zardzywieje :biggrin: jak dostaniesz tyle odszkodowania to lej do pełna i motora wogole nie gas tylko caly czas pi*da mu w rure :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 no to ok. długo to nie trwało :clap: ja bym wczoraj wrucił z latania z zapewne złamaną nogą jakby nie moje AXO, jakby nie specjalne buty to dzis zasówałbym z gipsem :/ to teraz zasówaj na tor :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 1 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 (edytowane) Pojechalbym jakbym chociaz chodzic mogl ;) Tak mnie nawala ze nie moge nawet na ziemi postawic... Kornol wrócil ;) Edytowane 1 Maja 2008 przez michal_dh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HondaCR Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 wiesz buty FLY VIPER są najtańsze na rynku więc nie są zbyt pewne ... ja kupiłem Ansewer Fazer 2008 ;p Fajne buciki ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwient Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 mi moje oxtary definitywnie uratowaly obie nogi, takze nie zalowac kasy na sprzet.szybkiego powrotu do zdrowia :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolo Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 (edytowane) cześć teoretycy :) " jak dobrze ci jebnie to ci nawet anioł stróż nie pomoze " ps 10 tyg po kontuzji Cytat (Gienek @ 03 kwiecień 2008 - 12:35) *Miałem kiedyś Husqvarnę 610 TE paloną z kopa. Dekompresator na kierownicy. W pierwszy dzień nie bardzo wiedziałem jak go używać. Odpalałem w "trampkach". Później byłem na prześwietleniu nogi, ale nic mi nie pękło. Znajomy nie miałtyle szczęścia - jak KTM'a odpalał - noga w gips!Dla bezpieczeństwa najlepiej odpalać w mocnych butach na ednuro. Ten post edytował paolo 08.04.2008 - 07:53Wczoraj zdjęli mi GIPS do kolana , zlamanie kostki przyśrodkowej piszczeli , a na motocyklach juz troche tłukłem i całe zycie z kopajka .sprawca husaberg 550 , powody :1,fuszera mechanika (wadliwie ustawiony zapłon ,+ nie wyregulowany odpreżnik, a Hus ma ich 3 szt) 2, moja glupota ,(kopnałem na szybko ,po rozladowaniu w trzewikach warsztatowych, a "enduro" but prawy ma do dzisiaj wolne)pozdro pawełps bez paniki z gipsem tez dawalo się jeżdzić smile.gif --------------------------------------------------http://www.youtube.com/watch?v=3Mc7lWONGHM mnie wyszło tak post 19 http://forum.motocyklistow.pl/Dekompresor--t7248.htmlci Edytowane 2 Maja 2008 przez paolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wosiu cr250 Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 cześć teoretycy :banghead: " jak dobrze ci jebnie to ci nawet anioł stróż nie pomoze " ps 10 tyg po kontuzji Cytat (Gienek @ 03 kwiecień 2008 - 12:35) *Miałem kiedyś Husqvarnę 610 TE paloną z kopa. Dekompresator na kierownicy. W pierwszy dzień nie bardzo wiedziałem jak go używać. Odpalałem w "trampkach". Później byłem na prześwietleniu nogi, ale nic mi nie pękło. Znajomy nie miałtyle szczęścia - jak KTM'a odpalał - noga w gips!Dla bezpieczeństwa najlepiej odpalać w mocnych butach na ednuro. Ten post edytował paolo 08.04.2008 - 07:53Wczoraj zdjęli mi GIPS do kolana , zlamanie kostki przyśrodkowej piszczeli , a na motocyklach juz troche tłukłem i całe zycie z kopajka .sprawca husaberg 550 , powody :1,fuszera mechanika (wadliwie ustawiony zapłon ,+ nie wyregulowany odpreżnik, a Hus ma ich 3 szt) 2, moja glupota ,(kopnałem na szybko ,po rozladowaniu w trzewikach warsztatowych, a "enduro" but prawy ma do dzisiaj wolne)pozdro pawełps bez paniki z gipsem tez dawalo się jeżdzić smile.gif--------------------------------------------------http://www.youtube.com/watch?v=3Mc7lWONGHM mnie wyszło tak post 19 http://forum.motocyklistow.pl/Dekompresor--t7248.htmlciwitammiałeś złamanie kostki przyśrodkowej w kostce?napisz ile miałeś w gipsie i co z rehabilitacją.mnie też w sobote szczeliła a do tego mam jeszcze dosyć poturbowany staw, Quad przeszedł mi po nodze bo za wolno się zbierałem po glebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolo Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 witammiałeś złamanie kostki przyśrodkowej w kostce?napisz ile miałeś w gipsie i co z rehabilitacją.mnie też w sobote szczeliła a do tego mam jeszcze dosyć poturbowany staw, Quad przeszedł mi po nodze bo za wolno się zbierałem po glebiezłamałem 26 lutego a dopiero ten tydzien chodze bez kuli czyli6 tygodni gips, tydzien po gipsie nie zegniesz nogi w kostce, 2 tygodnie rehabilitacji,(zaczynasz chodzic o jednej kuli) pózniej jeszcze z 1-2 i próbujesz chodzic bez kuli , czyli sumasumarum ok 10 tygodni i wciaz nie biegasz :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi