Dr. Barney Opublikowano 22 Grudnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2003 WitamA jakie buty ubieracie.........;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 22 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2003 A jakie buty ubieracie......... wstyd sie przyznac ale Adidasy a zimniejsze dni :D zimowe skorzane buty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 22 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2003 skorzane buty......potocznie zwane glanami :lol: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 22 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2003 ...potocznie zwane glanamimasz cos do glanow ? :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 22 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2003 potocznie zwane glanami a wlasnie nie, glany (w wiekszosci przypadkow) bron boze nie nadaja sie na motocykl:- w lato noga grzeja sie jak w mikrofali < skutki ... wiadomo - blah :D- w zime blacha na czubie oziembia sie i macie noge w istnej zamrazarce :D, nic tylko pokawac kielbache i na biwak :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 22 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2003 Krótko mówiąc, jak radziecka lodówka: w zimę chłodzi, w lato grzeje. P.S. m16: osobiście, jako człowiek ubierający się na czarno i grający na gitarze - NIE Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 22 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2003 buty jak buty... adaśki albo zimówki... czy ja tego już nie pisałem?? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 22 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2003 grający na gitarze a na jakiej, jesli mozna wiedziec :Da moze ktos chce kupic elektryka :D? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 23 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2003 m16: osobiście, jako człowiek ubierający się na czarno i grający na gitarze - NIE Widze bratnia dusze ;-)a moze ktos chce kupic elektryka ?Dzieki - mam swojego ;-)Daj ogloszenie na www.gitara.org :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 23 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2003 Jak na razie na klasycznej, ale za jakiś czastrzeba będzie kupić elektryczną. :D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neos Opublikowano 24 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2003 na motorower ta tak jak muwiliscie trzeba sie ubrac cieplo muj dziadek cale zycie przejezdzil na simsonku czy na jawce nie ubierajac siespecjalnie cieplo i teraz ledwo co chodzi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr. Barney Opublikowano 26 Grudnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2003 WitamTak się ostatnio zastanawiałem nad kupnem kurtki skurzanej.Co byście mi doradzili???Ile mogą tak ok. kosztować???Są jakieś sklepy w necie z odzierzą dla motorowerzystów tak mniejwiecej w moim wieku......;-);-) :twisted: :twisted: . pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 26 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2003 Idź do sklepu z "odzieżą zachodnią" i tam znajdziesz kurteczke w średniej cenie ( opniżej 100zł), bo w żadnych sklepach czy gdzie indziej sie nie opłaca kupować bo strasznie drogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 26 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2003 Są jakieś sklepy w necie z odzierzą dla motorowerzystów tak mniejwiecej w moim wieku......Hmmm.... Nie wiem czy 15 latkowi oplaca sie kupowac kortke na moto ktora ma sluzyc wiecej niz 1-2 sezonow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anarch Opublikowano 1 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2004 m16: osobiście' date=' jako człowiek ubierający się na czarno i grający na gitarze - NIE [/quote']Widze bratnia dusze ;-)a moze ktos chce kupic elektryka ?Dzieki - mam swojego ;-)Daj ogloszenie na www.gitara.org :-) też widze swoichja tam mysle ze bede smigal w ramonesce która kiedyś sobie sprawilem, ona raczej taki typ akurat na motorpamietam ze jak glanem ogarka probowalem odpalac to troche chamsko ale da sie przyzwyczaic pewnonie no w lato pewno w adasiach nie wiem czy moje poczciwe glany wytrzymaja - maja 3 lata podeszwa starta z tylu wymiemiana bo sie zdarla i dzura bylaale mam nadzieje ze bedzie dobrzejak z kumplem od mechanika (musial podnozki w ogarze przyspawac i pare innych) wracalismy na jego komarze (stary rozpadajacy sie ale jak sie trzyma i jak pocina w czasie jazdy) przez park i wogole taki hardcore to dupa bolala na koniec i glany na koncowce po ziemii ciaglem bo juz wyrobic nie moglem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi