tubapl Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Witam! Jak w temacie- zamierzam objechac w dlugi weekend tamte tereny i chetnie poslucham opinii i jakis sugestii. pzdr.Tuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ittmk Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 cze...Szczeliniec - taka góra koło Karłowa jesli chcesz się przejść..Wpadnij do Kudowy i Polanicy na wodę mineralną.W Polanicy masz letni tor saneczkowy...Droga z Karłowa do Kudowy = tysiąc zakrętów więc się nie rozpędzaj...http://www.gorysowie.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Ale dziur od groma....jest tez super dróżka z Zieleńca do Międzylesia....ale jeszcze więcej dziur...Skręć na czeską stronę, na Skalne miasto - tam też są fajne traski i Skalne Miasto samo w sobie jest ciekawe.Poza tym (ale to troszkę z boku) odwiedź Bikers Choice w Kletnie... :icon_biggrin: Cytuj Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek73 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Poza tym (ale to troszkę z boku) odwiedź Bikers Choice w Kletnie... :icon_mrgreen: I przy okazji Jaskinię Niedźwiedzią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 1 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Dzieki:) no to do zobaczenia w trasie.... :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Ale dziur od groma....jest tez super dróżka z Zieleńca do Międzylesia....ale jeszcze więcej dziur... Super dróżka, ale dziury? Czy "dziury" - wsie? Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Super dróżka, ale dziury? Czy "dziury" - wsie?Dziury w fasfalcie. Owszem, wioski tam jakieś tez są, ale nie o to chodziło. Jak kiedys zobaczyłem ją na mapie i pojechałem, to w połowie kufry musiałem taśmami przywiązywać... Choć widoczki były boskie.... Cytuj Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekB Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Dziury w fasfalcie. Owszem, wioski tam jakieś tez są, ale nie o to chodziło. Jak kiedys zobaczyłem ją na mapie i pojechałem, to w połowie kufry musiałem taśmami przywiązywać... Choć widoczki były boskie....Jechaliśmy tą drogą 1 maja w nocy- 0 linii, słupków, odblasków tylko ser szwajcarski, niezła zabawa podczas deszczu. Rano zobaczyłem na mapie, że to "droga stu zakrętów". Razem z Asią parsknęliśmy śmiechem i zgodnym chórem nazwaliśmy ją "drogą tysiąca dziur" ;) P.S. Co Ty masz za kufry? W moje pakujemy po 15 kilo i śmigają 3 sezon bez probljema :( Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi