tubapl Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Witam! Jak w temacie- zamierzam objechac w dlugi weekend tamte tereny i chetnie poslucham opinii i jakis sugestii. pzdr.Tuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ittmk Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 cze...Szczeliniec - taka góra koło Karłowa jesli chcesz się przejść..Wpadnij do Kudowy i Polanicy na wodę mineralną.W Polanicy masz letni tor saneczkowy...Droga z Karłowa do Kudowy = tysiąc zakrętów więc się nie rozpędzaj...http://www.gorysowie.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Ale dziur od groma....jest tez super dróżka z Zieleńca do Międzylesia....ale jeszcze więcej dziur...Skręć na czeską stronę, na Skalne miasto - tam też są fajne traski i Skalne Miasto samo w sobie jest ciekawe.Poza tym (ale to troszkę z boku) odwiedź Bikers Choice w Kletnie... :icon_biggrin: Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek73 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Poza tym (ale to troszkę z boku) odwiedź Bikers Choice w Kletnie... :icon_mrgreen: I przy okazji Jaskinię Niedźwiedzią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 1 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Dzieki:) no to do zobaczenia w trasie.... :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Ale dziur od groma....jest tez super dróżka z Zieleńca do Międzylesia....ale jeszcze więcej dziur... Super dróżka, ale dziury? Czy "dziury" - wsie? Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Super dróżka, ale dziury? Czy "dziury" - wsie?Dziury w fasfalcie. Owszem, wioski tam jakieś tez są, ale nie o to chodziło. Jak kiedys zobaczyłem ją na mapie i pojechałem, to w połowie kufry musiałem taśmami przywiązywać... Choć widoczki były boskie.... Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekB Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Dziury w fasfalcie. Owszem, wioski tam jakieś tez są, ale nie o to chodziło. Jak kiedys zobaczyłem ją na mapie i pojechałem, to w połowie kufry musiałem taśmami przywiązywać... Choć widoczki były boskie....Jechaliśmy tą drogą 1 maja w nocy- 0 linii, słupków, odblasków tylko ser szwajcarski, niezła zabawa podczas deszczu. Rano zobaczyłem na mapie, że to "droga stu zakrętów". Razem z Asią parsknęliśmy śmiechem i zgodnym chórem nazwaliśmy ją "drogą tysiąca dziur" ;) P.S. Co Ty masz za kufry? W moje pakujemy po 15 kilo i śmigają 3 sezon bez probljema :( Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi