Domier Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 raczej rzuc temat np na stuntpoland.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazan Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 kumpel w cbr900 sc33 założył na tył 44 zęby (zamiast 42) i różnica była już odczuwalna wyraźnie, ale mówił, że do stuntu jeszcze troszkę mało więc podejrzewam, że 46 do 48 by go zadowoliło, z przodu nic nie ruszał pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GarageWarrior Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Witam! Jestem nowym użytkownikiem forum, chociaż z motocyklami jestem związany już od ponad 5 lat. Założyłem nowy temat ponieważ nie mogę nigdzie doszukac sie firmy produkującej seryjnie zębatki z większą (dużo większą) ilością zębów, czyli typowe zębatki do stuntu oraz nie moge doczytac sie jak dana zębatka wpłynie na zrywnosc motocykla. Chodzi oczywiście o zębatkę na tył. Poprostu jak to na aukcji podawane są same liczby tak jak ilośc zębów itp. Prosze o wyrażanie opinii forumowiczów, którzy modyfikowali swoje sprzęty, mają, lub mieli stycznosc z ludźmi którzy sprzedają, załatwiaja, wytwarzają takie zębatki, oraz prosze o opinie jak dana zębatka wpłynęła na osiągi danego modelu. Troche męczący ten mój temat ale myślę, że nie tylko mi ale i wielu innym poczatkującym fighterom przydadzą sie te opinie i wyciągnięte wnioski :) . Pozdrawiam. Witam serdecznie, Może Ktoś wie gdzie można kupić zębatkę tylną do HONDA VFR 750 RC36 I z ilością 48 zębów. Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Witam. Znacie jakieś sklepy gdzie można takie zębatki kupić (w sensie z większą ilością zębów niż przewiduje producent) czy trzeba kombinować samemu? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariusz L Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Larsson ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dixmaster Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Jeśli potrzebujecie większą zębatkę lub w ogóle jakąś niestandardową zębatkę, dłuższy łańcuch i inne części do stuntu - zapraszam do kontaktu ze mną:www.dixerparts.pltel. 668419384Skompletuje Wam cały napęd i podam prędkości maksymalne Waszego moto na nowym przełożeniu.Piona!Dixer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi