żubr Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 (edytowane) ponad 20 postów i same pierdoły, brawo chłopaki :) może, podobno, słyszalem :buttrock: Edytowane 29 Kwietnia 2008 przez żubr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 co jak co , ale troche info też dali, ale szczerze to nie ma różnicy dla typowego zjadacza chleba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 latalem na cr 250 96rok i na kx 250 04rok. Cr dzika, twarda i sporo mocniejsza od kx-a. Kx tuningowany wydech, zawiecha sporo lepsza od cr moze akurat kx byl bardziej wyregulowany pod moja wage ale 250 to bral bym kx-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Jak porownywac to moto z tego samego roku... Bo nie wierze, ze od 96 do 2004 sie nic w konstrukcji CR nie zmienilo... POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 No chodz by alu rama i przednie amory z dwoma komorami na aulramie calkiem inaczej sie praowadzi... CR podobno najbardziej nie zawodna( no ale w crossowkach nei mozna mowić o niezawodnosci,raczej o wytrzymałośći) kupić co bedzie w lepszym stanie choc ja osobiscie kupiłem cr i jestem zadowolony... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 przez 8 lat troche sie ta technologia zmieniła? nie sądzisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha87 Opublikowano 3 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 dobra dzieki chłopaki za opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 przez 8 lat troche sie ta technologia zmieniła? nie sądzisz ?W wyczynowych motocyklach rok to jest już dużo,a 8lat to juz przepaść :icon_arrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 W wyczynowych motocyklach rok to jest już dużo,a 8lat to juz przepaśćto było pytanie retoryczne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi