grucha87 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 co polecacie ,.co jest lepsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 To co w lepszym stanie. Poszukaj troche. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 dla typowego zjadacza chleba nie czuć rużnicy, wiec zbytnio nie pomoge. Nie widze zbytnich rużnic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Oczywiscie że czerwone lepsze niż zielone :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Z tego co wyczytałem w pewnym teście wnioskuje ,że kawy mają najmocniejsze ćwiartki w dwusuwie :banghead: Ale dla zwykłego śmiertelnika raczej nie bedzie to odczuwalne chyba, że ktoś lepiej się czuje w innym kolorze :buttrock: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekmx8 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Kolego sam używam zielonego, ale polecam honde łatwej będzie z serwisem. Co do kawasaki to okres oczekiwania na części zmalał z 3-4 tygodni do kilku dni roboczych, ale przykrą niespodzianką może być sytuacja kiedy sie okaże ze zamiast części która potrzebujesz musisz kupić ich 10 lub 6. w hondzie nie bedzie tego problemu a z oczekiwaniem jest rożnie zależy od stanu magazynowego, np. teraz czekam na części do gaźnika już 2 tygodnie a jest to cr250 03' a podobno wszystko od reki. Także optymalnego wyboru niema. na koniec żarcik: A w jakim kolorze ci do twarzy? Taki wybież pozdrawia Tomasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Tomek z tego co widze masz KX 500 :notworthy: gdzie dokładnie mieszkasz bo chetnie bym sie na takim sprzecie pyrknął :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha87 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 (edytowane) kx 500 to 2 sów? rafael ile mniej więcej pali ci twoja honda? Edytowane 28 Kwietnia 2008 przez grucha87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 (edytowane) Tak to dwu suw. Cos mi sie wydaje ze zaraz bedzie oczyszczalnia. Edytowane 28 Kwietnia 2008 przez michal_dh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kula26 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Mialem oba rocznik 96" prawie zadnych roznic, moze kx ma trosze dluzsze przelozenia, jako amator z obu bylem bardzo zadowolony, sprzet bez awaryjny przy regularnym serwisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltecek Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 gadałem na zawodach w olsztynie z mechanikiem ktoregos z zawodników i powiedział ze zielone ma mocniejszy dół a góre słabsza niż czerwone. ja bym brał to co tansze i lepsze :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adoado0 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 A czy to nie w KX-ach do jakiegos roku (blisko 2000 r. ?? ) były problemy ze skrzyniami z powodu odlewanych trybów? Tzn chodzi o ich trwałość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HondaCR Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Bierz to co jest nowsze i w jak najlepszym stanie ale ja osobiście jak bym miał wybierać to kx bym wział :crossy: najlepsze silniki !! KTM bije na głowe i wszystkie inne marki też ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto33 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 (edytowane) gadałem na zawodach w olsztynie z mechanikiem ktoregos z zawodników i powiedział ze zielone ma mocniejszy dół a góre słabsza niż czerwone. ja bym brał to co tansze i lepsze :clap:W ćwiarach fakt może i tak jest ale w setkach jest na odwrót.Ja brał bym co pierwsze sie trafi godne kupna(nie padaka). Edytowane 29 Kwietnia 2008 przez Moto33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Problemy były w setkach kx a w cwiartkach jak zmieniasz olej i dbasz o serwis nic sie nie dzieje...a moje moto pali gdzieś pewnie 9-10 ale nie wiem zalezy jak latasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi