potwórszos Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 kilka dni temu ustawialem kontrast i zegarek w liczniku w mojej R1 i odłączałem aku żeby podładować bo padł. dzis podłączylem i zapalam. na liczniku pojawiła się wskazanie np 40 km/h jak bym jechał ,a jak dodaje gazu to licznik przyspiesza jak puszczam matente to wraca do tych 40km/h. czy ktoś wie co to za usterka. do tej pory wszysko było dobrze. R1 2002r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyWilk22 Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Moze sie coś zawiesiło...Wypnij i podepnij aku jeszcze raz. Z tego co mi sie przypomina to zazwyczaj wskazówka obrotomierza ustawiona na stałe w jakimś położeniu np. 8 tyś obr/min sygnalizuje jakieś błedy...A może faktycznie aku umiera i stąd takie cyrki. Zmeczony aku w wielu przypadkach płata podobne filge :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekpal Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Narazie nie szukaj żadnych przyczyn gdzieś w kablach, kostkach itp. Jak wyżej- odepnij aku i podłącz go ponownie. Jeśli to nic nie da - pożycz od kolegi sprawne aku. Zawsze uchroni Cię to przed jakimś niepotrzebnym wydatkiem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychrr Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 zobacz regulator ... możliwe ze się spalił ... moto ma za mało prądu i elektronika głupieje :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi