Enduroboj. Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Mogłeś przynajmniej pokazać omawiany model ;)http://pl.youtube.com/watch?v=qxtNW3bM78w&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Ile waży FMX 650?185 kg przy 40 km . Czyli wiadomo że nie jest to moto do zapierd*lania. Potrzebne mi moto z pewnym silnikiem, mało palące, z ładną stylistyką ( a FMX bardzo mi sie podoba) na dojazdy codzienne do pracy, jazde po miescie i zloty tak dziennie do 400 kilometrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Kornol, ja osobiście bym wybrał w takim razie Yamahę XT660X.Wagowo podobna, ale mocniejsza i bardziej z charakterem. Wtrysk paliwa, dobre zawieszenia, można dodać fajne tłumiczki i jest piękne brzmienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Kornol, ja osobiście bym wybrał w takim razie Yamahę XT660Xwiem wiem, też biore pod uwage... ale do tego czasu jeszcze troche czasu, bo myśle dopiero za 2 latka zmieniać. Może do tego czasu japońce wymyślą coś w stylu KTM950 supermoto to kupie jakąś używke :flesje: zobaczy sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi