Skocz do zawartości

Nowe auto do nauki jazdy

ks-rider
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Audi to vw :/ a volvo to nie volvo (powtarzam opinie ludu ze sverige) tylko jakis szit robiony w Belgii. Najlepiej kupic coś "ekonomicznego" z usalandii, te smal blocki :) pala mało i żyją długo. A tak serio, ja bym kupil opla, proste to jak drut, łatwo zrobić i tanie.

Przeczytaj temat, nie jest przewidziane kupno innej marki niz jest wymieniona - Twoj glos jest wiec niewazny.

:icon_mrgreen:

była KIA C`EED , ponoć b. chwalone , rozmawiałem z serwisantem z niemiec który montował u nas klimę pod ziemią i b. sobie chwalił to auto... Pzdr

Ruuuuuuudy, przeczytaj dokladnie z czego masz wybrac, grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :biggrin: :biggrin:

:crossy:

Hmm... wg mnie albo Polo albo Auris.

Toyota będzie pewnie dużo droższa ale ponieważ autko ma być katowane więc trwałość i niezawodność stoi na pierwszym miejscu.

No i dużo silników do wyboru.

Zatem: Auris

SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE...

Temat zostaje zamkniety. Umowa zostala podpisana. Z przykroscia stwierdzam, ze temat odwiedzilo 1462 userow a oddanych glosow jest raptem 54 ( lacznie z moimi postami ).

W sumie mialo byc inaczej, ale jak wiecie zycie sprawia niespodzianki, tak bylo i w tym wypadku. Po dzisiejszej wizycie u handlarza okazalo sie, ze ceny ulegly zmianie. Zrobilono mi super cene na zupelnie inne auto, nie moglem sie oprzec.

PODSUMOWANIE

Panowie czasami warto przeczytac pierwszy post aby wiedziec w ogole o co chodzi. Sporo osob oddala niewazne glosy, wybierajac dwie lub trzy marki, niektorzy proponowali cos, co w ogole nie wchodzilo w gre.

Nie trafil nikt.

HONDA

ktorej nie wybral nikt bez wzgledu na model.

:icon_mrgreen:

Nie martw się, ale nie znasz kilku faktów :icon_exclaim:

A Tobie kto je podal ? he, he :( :banghead: :banghead: ,,nawet wiem skad Ty wiesz, he, he

:)

Edytowane przez ks-rider