Bartek_N Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 (edytowane) Jest temat o drogach do winklowania w Wlkp. Ale podczas ostatniej przejażdżki i trzynastu traumatycznych kilometrach na jej trasie, przyszedł mi do głowy nowy temat.Wpisujcie trasy, których unikać, które są koszmarem. Zaczynam od trasy z Sierakowa do Chojna. Około 15km horroru. Ser szwajcarski ma mniej dziur. Prędkość max 40km/h i część drogi na stojąco. Jak się tam wybrać to ewentualnie enduro, ale myślę, że to też żadna przyjemność. Link do trasy:http://www.viamichelin.com/viamichelin/int....x=0&image2.y=0 Edytowane 22 Kwietnia 2008 przez Bartek_N Cytuj http://motowyjazdy.ubf.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wachu666 Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Droga z Komornik do Lubonia/Mosiny przez Wiry. Jezdze tamtedy czesto z musu bo to jest jedyna trasa. W Wirach to jest SER SZWAJACARSKI. Jezdze Varadero, a rzuca mi cala kierownica i to przy pochyleniu w zakrecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Droga z Komornik do Lubonia/Mosiny przez Wiry. Jezdze tamtedy czesto z musu bo to jest jedyna trasa. W Wirach to jest SER SZWAJACARSKI. Jezdze Varadero, a rzuca mi cala kierownica i to przy pochyleniu w zakrecie...Lubon tez najlepiej omijac, najlepiej caly i szerokim lukiem. Dziury sa tutaj niesamowitych rozmiarow. I nikt nic z ty nie robi :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba3ma Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Dlatego ja zawsze jeżdże tzw. dołem Lubonia, ruch ten sam można stracić trochę czasu na przejeździe kolejowym ale za to droga z asfaltem nowka funkiel i ogólnie nieżle a jadąc do poznania też tamtedy skręcam przy szkole na światłach w lewo na nastepnych w prawo i juz na rondzie przy Pajo jestem.Polecam tą droge:) a ostatnimi czasy radzę unikać drogi przez las z Komornik do skrzyżowania w Puszczykowie.Wysypali całe pobocze tłuczniem i pól drogi tez jest zawalone tymi kamieniam.Tak jakby ktoś chciał tamtedylecieć mówie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wachu666 Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Dzieki za info. Ja tamtedy czesto jezdze wlasnie do Mosiny. Akurat ostatnio jezdzilem tzw. dolem Lubonia. A ta trasa to popularna grajzerówa :rolleyes: Kiedys tam jechalem i mnie sniezyca zlapala i w sniegu pomykalem z Puszczykowa do Komornik w zaspach po ciemku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba3ma Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Po ciemku to się tamtedy nie pcham ze względu na dużą ilość zwierzyny która za nic ma klakson i światła.Zimą nawet puchą sie tam nie pcham bo nikt nie odśnieża tej drogi:/ Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi