Redas Opublikowano 21 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2003 Filu przykro mi ,ale ktos musi ci ta prawde powiedziec..... Tuningowa świeca od malucha nie bedzie pasowac do twojego motoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 21 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2003 Icea uważaj Z3US to pewnie jakiś gangstaA skąd wiesz że nie ?ice- jeżeli myślisz że zaimponujesz mi swoją głupotą którą wysyłasz mi na PW to się grubo mylisz ! Ty jesteś kretynem jedynym w swoim rodzaju i drugiego takiego nieda się stworzyć ! I niepisz mi że twoja padaka jest w idealnym stanie ! Moje moto jest już prawie ideałem, tylko że ja ją kupiłem jak była doszczętnym wrakiem, a nie gotowym do jazdy ! A tak w ogóle to co wy tacy (...) jesteście ?! Napisałem że podoba mi się ten tłumik (bo tak jest) a wy odrazu do mnie z jakąś wiochą ! Porąbało was czy co ? Co z tego że macie jakieś lepsze sprzęty od jawek i ogarów ! To nieznaczy że odrazu musicie nas gnoić, że zakładamy sobie takie tłumiki ! Zamiast pisać te głupie posty, moglibyście coś porobić przy moto... A zastanawiam się dlaczego niegnoiliście ludzi takich co pisali tematy o sportowych świecach od kaszlaka i o owiewkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 21 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2003 Napisałem że podoba mi się ten tłumik (bo tak jest) a wy odrazu do mnie z jakąś wiochą ! Porąbało was czy co ? Wiadomo są gusta i guściki, mniej lub bardziej wybredne, ale widzę, że odkryłeś jeszcze jedną kategorię... Tak, ja mam porąbany gust. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 21 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2003 A skąd wiesz że nie ?hahaha myslalem ze z krzesla spadne ... <lol> ce- jeżeli myślisz że zaimponujesz mi swoją głupotą którą wysyłasz mi na PW to się grubo mylisz !A czy ja ci czyms probowalem zainponowac ... nawet czytac nie umiesz :D, nie wspomne o poprawnej polszczyznie... To nieznaczy że odrazu musicie nas gnoićJa nie gnoje "was", ja gnoje "ciebie", czemu - bo na to zaluzyles, czym > glupota Ty jesteś kretynem jedynym w swoim rodzaju i drugiego takiego nieda się stworzyć !Tak mi pojechales ze spac dzisiaj nie bede mogl :D ... jezeli ja bym byl tym "kretynem" to kim byl bys TY ... :lol: :lol: 8) O`n one more thing ... zasmarkany 13 latku... wracaj na ta swoja wioche bo miejska technika zle ci robi. :D Moje moto jest już prawie ideałem, tylko że ja ją kupiłem jak była doszczętnym wrakiemtaaaaaa... ale gdy widze poziom IQ smarkacza ktora ja posiada, az zal mi jej > kierowca i moto to 2 rozne sprawy... :x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 21 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2003 13-latkuBuehehehehehehehhehe, widać że jesteś poinformowany A co do IQ to am 124 i jestem z tego zadowolony :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 21 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2003 Podsumowywujac:Moto samo w sobie bardzo mi sie podoba (ahh ten czarny, co samson :D ?)... do lumika mam mieszane uczucia - z jednej strony jest niecodzienny, z drugiej nie pasuje do motorowerku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 21 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2003 13-latkuBuehehehehehehehhehe' date=' widać że jesteś poinformowany[/quote'] Tak zeusku, mama zaraz przyniesie lekarstwa... geezTo ze w profilu sobie wpisales 14 lat, nie znaczy ze tyle masz w rzeczywistosci. Np. ja bym ci dal z 11 sadzac po twoich inteliGETNYCH wypowiedziach i bLERNDACH sformulowaniachWniosek: GNÓJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 21 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2003 Pamietacie ten topic: :D :D :lol: :lol: http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=4791lub ten "SPORT" :lol: http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=4851 <sorka za taka dublerke ale nie moge tych postow powywalac> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 21 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2003 Filu przykro mi ' date='ale ktos musi ci ta prawde powiedziec..... Tuningowa świeca od malucha nie bedzie pasowac do twojego motoru[/quote'] Redas naprawde nie będzie do mojego moto pasować :D :D :D jaktoja chcę 20 km/h więcej :D :D Ale mam pomysł!!!Może poza diabełkiem walne jeszcze ładny napis tuning i to chyba powinno coś dać?Oczywiscie ten napis będzie na caaaaaałyyy bak wtedy więcej mocy będzie.Co o tym sądzicie ile takie 2 naklejki dadzą, ja czuje że z 39km/h to napewno :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 21 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2003 Takie żeczy wiem. Ale jak przestawić zapłon czy coś żeby szedł mi ogień z wydechu' date=' ale nie chce tracić przy tym mocy.[/quote']HAHAHAHAHAHA dzieki Icea ze znalazłes tego posta, to jest HIT forum :!: Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 21 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2003 Spoko ogar bardzo przypomina mi mojego (one wszystkie sa podobne :D ) Tylko moj jest czerwony i nie ma takiego tlumika. Osobiscie nie podoba mi sie taki tlumik. Ale sam ogar fajny i bardzo zadbany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 29 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2003 tlumik wyglada dosyc fajnie, a btw greedo cierpisz widze do alufelg w maluchu - Twoja niewiedza w dziedzinie tych akurat sprzetow mnie przeraza :banghead:nie bede duzo pisal pare osob z forum wie o co mi chodzi. :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 29 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2003 Ogar to bardzo fajny motorek. Właśnie od takiego zaczynalem swoja przygode. Ta predkosc 60km/h z gorki po pochyleniu sie bardzo wciganlela wtedy jescze 11latniego chlopca. Właśnie mozna powiedziec, ze ogar mnie w to wszystko wciagna. Nie zniechecila mnie wtedy nawet mala stluczka z panem wladza. Na marginesie to pan wladza byl wtedy sprawdza, wiec szybko sie zmyl. :banghead: A mi sie upiekło, bo wkoncu wtedy nie mialem jeszcze zadnej karty, czy innego swistka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi