tomaj261 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Witam,mam pytanko,po rozebraniu gaznikow w gsx zauwazylem ze pod plywakami w kazdym gazniku sa powkladane na jedej z dysz gumowe zaslepki,po wymontowaniu ktorych moja maszyna duzo lepiej chodzi,wie ktos moze do czego sa te zaslepki i jaka role pelnia? nikt nie wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Nie chce mi sie szukac w serwisowce, ale na pewno sa to fabryczne zaslepki obecne w tej wersji gaznikow Mikuni.Jak bede mial troche czasu to zerkne co to jest. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysy5g1 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 hmm, nawet Haynes nie wie, bo nie widać takowego elementu na żadnej z dysz: (skan serwisówki haynesa)http://www.hot.jpg.pl/62606 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaj261 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 dziwna sprawa,moze to jakas blokada lub cos,moto bylo sprowadzone z niemiec,a podobno tam wszystko blokuja,niewyglada na to zeby czemus te gumki sluzyly,poprostu sobie tam sa i zatykaja dysze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi