romek77 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Witam dzisiaj sam robiłem synchro po raz pierwszy w życiu i mam pytanie gdzie popełniłem błąd?Samo podciśnienie jest mniej więcej równe na wszystkich cylindrach natomiast problemem jest powolne schodzenie z obrotów co mnie denerwuje gdzie popełniłem błąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 a czysciłes gazniki??? wyciągałes je z króćców??? Sprawdziłes membranki ? ? Możliwe że łapie gdzieś lewe powitrze Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek77 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 całkiem możliwe co piszesz tylko ze przed regulacją poza falujacymi obrotami nie było tego efektu z wolno schodzacymi obrotami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian44 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Ja bym zrobil tak . Wyczyscił gazniki, od razu mozna kranik i takie tam :crossy:Wszystko ladnie skrecil i potem jeszcze raz zrobil synchornizacje . Masz zegary do tego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek77 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Ja bym zrobil tak . Wyczyscił gazniki, od razu mozna kranik i takie tam :crossy:Wszystko ladnie skrecil i potem jeszcze raz zrobil synchornizacje . Masz zegary do tego ? mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 ale nie piszesz czy dokładnie czysciłes gazniki i czy krócce były w dobrym stanie(nie popekane i ponadrywane) Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek77 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 krócce całe nie popękane gaźników nie czyściłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 To po co robiłeś synchro ? dla zabawy ? Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek77 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 (edytowane) To po co robiłeś synchro ? dla zabawy ? nie dla zabawy miałem falujące obroty teraz są ok tylko wolno schodza.czy synchronizacja gaźników jest równo znaczna z ich czyszczeniem? Edytowane 20 Kwietnia 2008 przez romek77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian44 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Z tego co wiem to przed takim zabiegiem nie zaszkodzi "prać" gaźników a jesli nie to to chociaz odkrecic srubke od komory spływakowej zeby syf zleciał :) I tak zrobisz jak zechccesz ja juz swoje powiedziałem Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 najpierw czyścisz kompleksowo, ustawiasz śruby składu mieszanki w/g manuala a potem synchronizujesz.Na skróty się nie da :) Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arto Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 to jeszcze ustaw mieszankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi