cyborg78 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 wueska napisal:róznicuy materiałowej nie widze wcaleChlopie, co ty masz rentgen w oczach?? Mi tez sie zdarza naprawiac to g... i roznice materialowe widac po szybkosci zuzycia poszczegolnych czesci a nie po wygladzie.. Moze w co 100 egzemplarzu trafi sie ze material jest troche lepszy ale generalnie kroluje gownolit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 (edytowane) ale generalnie kroluje gownolit.Ciekawy jestem jakie jeszcze znasz rodzaje materiałów :wink: Kiedyś miałem rok materiałoznastwa ale do aż tak zaawansowanego poziomu nie dobrnąłem :D Edytowane 24 Kwietnia 2008 przez Luca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachuer5 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Ale lubicie sie sprzeczać...Podsumowanie: Chińskie to GÓWNO, Japońskie:Cudo...Dziękuje... Aha, przypomniało mi sie, Kolegi znajomy zakupił sobie Rometa Ogara 900, nie zdąrzył go dobrze dotrzec, a pierdolnał mu korbowód...dobre, co nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi