mahermnih1 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Witam dzisiaj stałem sie posiadaczem Peugeota Speedfight 2.Jechałem nim nieco ponad 70 km/h.Blokada na wydechu jest zdjęta.Moduł jest peugeota przez co pewnie na nim jest następna blokada.Moje pytanie jest takie: Czy skoro sqter śmiga 70 czy jest prawdopodobieństwo, że na wario też jest blokada ??Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmucik Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 No jasne gdyby blokada z wario nie była ściągnięta to byś 60 nie pojechał.Właśnie blokada na wario raczej najwięcej blokuje v-max skutera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mahermnih1 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysnik363 Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Moduł ci nic nie da. Speedfight nie jest blokowany na module.Ja miałem tak że speedfight szedł mi 85 a jeszcze miałem blokadę na wario. Blokada na wario w tym przypadku koszyczek z tyłu nie daje dużo vmax jeśli już nie ma się blokady na tłumiku ale poprawia kulturę pracy. Ja miałem blokadę na: wario,tłumik i poprzedni właściciel zmienił króciec na tuningowy (większy przelot) Na prostej idzie mi około 90-93 ale ja jestem lekki. Przyspieszenie ma tez zaje*** a aż się niektórzy dziwią że to 50. Ale LC ma 7.7 km po odblokowaniu więc możliwe są takie osiągi ?A ty masz LC czy AC ? Bo jak AC to osiągi są mniejsze podobno nawet o 15km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
styka Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 (edytowane) witam... znalazlem filmik jak zdjac blokade z wariatora, czy ktos moze podeslac fotke ktora to ta rurka na wydechu... dzieki z gory... Edytowane 3 Marca 2009 przez styka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi