Lewy2905 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 probowalem juz wszystkiego...;/zapalam moja machine i bez gazu wpada w takie obroty ze az wyje, regulowalem obroty, naprawilem filtr powietrza, sprawdzilem krucce i przeczyscilem gaznik :evil: nie mam pojecia o co chodzi :evil: !!! szukam servisu w okolicach kozienic, radomia. albo blagam dajcie jakies rady!!! :D :lapad: :notworthy: help me ! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Przepustnica działa prawidłowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicek15 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Właśnie, możliwe, że wsadzasz ją odwrotnie (ma 2 rowki, jeden na bolec, a drugi na linke). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy2905 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 a mozliwe ze to elektryka? bo gaznik skladalem i jestem pewny ze jest dobrze, ktos mi wspomnial o elektryce, jak elektryka wplywa na obroty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 to zdejmij fajke od swiecy i sprawdz:D:D elektronika nic tu nie robi. Jest jest taka opcja jak padniety simering od strony zaplonu, przez to bierze lewe powietrze, inny sklad mieszanki i zwiekszone obroty. A jak nie simering to np pekniety gumowy krocciec gaznika. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi