czarek thunder-c Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 a ja proponuje pojechać pod to rancho do billa i zobaczyć co się tam będzie działo a nałęczów się potem zrobi żeby trochę polatać ,bo pogoda ma być i trzeba korzystać :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekpal Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 a ja proponuje pojechać pod to rancho do billa i zobaczyć co się tam będzie działo a nałęczów się potem zrobi żeby trochę polatać ,bo pogoda ma być i trzeba korzystać :biggrin: Mądrze prawisz :DTo ranczo to nawet z czystej ciekawości pojechałbym zobaczyć. Lukniemy co tam Bilo wymyślił ;)A później.. gdzieś... byle polatać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy Lbn Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Tylko powiedzcie gdzie dokladnie znajduje sie to ranczo ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekpal Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Tylko powiedzcie gdzie dokladnie znajduje sie to ranczo ?? No tego to chyba nikt stąd dokładnie nie wie... Ale spoko spoko, będziemy jechali za tłumem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy Lbn Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Trzeba bedzie najpierw spotkac ten tłum na miescie :D I pojechac za nimi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babyy Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Ranczo jest w strzeszkowicach panowie a dokladniej zaraz za nimi jadac od lublina po lewej stronie:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 (edytowane) my przyjezdzamy na jakies 3-4 motorki. do zobaczenia Edytowane 23 Kwietnia 2008 przez Merh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franklin Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 i ja chętnie się pojawię :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia-Madi Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Witam. O ile pogoda dopisze to jestem i ja.. Pozdrawiam wszystkich.. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej00000 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 ja jadę ale w niedzielę bo w sobotę nie mam czasu....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek thunder-c Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 nom niedziela tez trza polatać może też podjedziemy na rancho i gdzieś potem sie poleci :icon_mrgreen: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 łaaaa :icon_mrgreen: a ja sprezanie zagubione znalazłem :icon_mrgreen: jupiiiiiii... w sobote bedzie sie przyjemniej jechało :biggrin:ze tez lekko nagieta rura wydechowa moze rozszczelnic głowice z cylindrem... oj jak dobrzeee :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy Lbn Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Bedzie moze ktos leciał na ten zlot od strony Nałęczowa do Lublina ? Bo nie chce mi sie tak samemu jechac :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
styka Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Od Naleczowa mowisz... Radom jest od strony Naleczowa wiec proponuje na 12 przyjechac do Nas a pozniej wrocimy spora grupka do Lublina... Zapraszam na subforum radomskie, tam szykuje sie kilka osob do Lublina... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy Lbn Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 No ja wlasnie wrócilem do domu z tego rozpoczecia ;] bylo calkiem niezle :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi