lukasz302 Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 Temat na powstanie noego toru wyścigowego w Polsce jest coraz częściej poruszany i nie tylko na forum lecz także przez media http://sport.onet.pl/74455,1248769,1729269...,wiadomosc.html Widać ktoś się wreszczie zainteresował sportem motorowym w Polsce i miejmy nadzieje że coś z tego wyjdzie. A jeśli chodzi o ulokowanie nowego toru to wg projektów opisanych w powyższym linku miałby się znaleźć ten tor w Krakowie, więc jak dla mnie jestem jak najbardziej zaa. Miałbym dużo bliżej niż do Poznania i oczywiście mam nadzieje że treningi także by były dla motocyklistów. Ale narazie pozostaje nam tylko pomarzyć i chyba modlić się żeby wszystko wróciło do normalności jeśli chodzi o Tor Poznań. Pozdrawiam :notworthy: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marioxjr1300 Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 Dużo, gadania planów, ktoś weźnie za to kasę a do inwestycji nie dojdzie.Śmiesznie trochę wygląda to że Kubica pochodzi z kraju w którym nie będzie toru :notworthy: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honda Wawa Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 Jak pomysł przejdzie, to proponuję wrzuć stronkę z dotacją, czyli jedno kliknięcie na dzień żeby zasponsorować inwestycję hehehe może wtedy się uda coś zbudować w naszym pięknym kraju :notworthy: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MYCIOR Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 Jak pomysł przejdzie, to proponuję wrzuć stronkę z dotacją, czyli jedno kliknięcie na dzień żeby zasponsorować inwestycję hehehe może wtedy się uda coś zbudować w naszym pięknym kraju :notworthy: tak za 2 miliony lat. pzdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honda Wawa Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 idealnie wychwyciłeś moją ironię :notworthy: to jak zaczynamy ? :-) hehehehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabaniero Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 Już kilka lat temu był szum medialny w związku z budową toru i lotniska w Białej Podlaskiej... nawet inwestora w TV pokazywali .. jakiś multimilioner z Turcji...nawet władze lokalne udostępniły teren... i ni stąd ni zowąd inwestor wsiąkł... Podejrzewam że w tym wypadku będzie podobnie... Pies z kulawą nogą do tego kraju nie przyjedzie z poważnymi wyścigami jeżeli nie będzie autostrady... i dobrego dojazdu do toru... i zdrowo myślących ludzi którym zależy na tym, żeby coś w tym kraju sensownego zrobić... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts