mario001 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 witam niemam świateł oczywiście niedochodzi prąd z silnika na aku też niewiem co może być zajżałbym pod koło magnesowe niestety niewiem jaki ściągacz kupić żeby może ktoś znał rozstaw gwintu to bym dorobił lub dokupił, ten wygląda na dobry ale niewiem http://moto.allegro.pl/item314315808_yamah...cz_magneta.htmlogułem niewychodzi prąd z silnika albo cewki albo niewiem co jest może ktoś wie w razie jeśli to cewki prądowe od jakiego modelu mogą pasować.pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz90skomra Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Witam Sciągacz można kupić w larssonie jego wymiary to : M27x1 lewy tam kosztuje 15 zł plus wysyłka. Ja kupiłem taki właśnie w larssonie i to idelanie ten co trzeba użyłem go tylko jeden raz jak chesz to moge Ci go sprzedać za przykładowo 13 zł (mi do niczego się juz nie przyda) gwarantuje ze to ten:) Jakbyś był zainteresowany to napisz mi na PW albo GG:) Co do elektryki to Ci nie pomoge bo u mnie to było zawsze sprawne, ale jeżeli chcesz to mam cały silnik praktycznie na części w tym koło magnesowe (magneto) i płytke twornikową z cewkami jka byś był zainteresowany to smiało możesz napisać to sie jakoś ugadamy dodam że wszystkie części były wymontowane ze sprawnego motoru znaczy sprwanego dopoki mi nie sieadł cylinder i tłok poza tym elektryka jest ok:) Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 bez miernika niewiele zdiagnozujesz ?? umiesz obsługiwać multimetr uniwersalny ??? Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario001 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Witam Sciągacz można kupić w larssonie jego wymiary to : M27x1 lewy tam kosztuje 15 zł plus wysyłka. Ja kupiłem taki właśnie w larssonie i to idelanie ten co trzeba użyłem go tylko jeden raz jak chesz to moge Ci go sprzedać za przykładowo 13 zł (mi do niczego się juz nie przyda) gwarantuje ze to ten:) Jakbyś był zainteresowany to napisz mi na PW albo GG:) Co do elektryki to Ci nie pomoge bo u mnie to było zawsze sprawne, ale jeżeli chcesz to mam cały silnik praktycznie na części w tym koło magnesowe (magneto) i płytke twornikową z cewkami jka byś był zainteresowany to smiało możesz napisać to sie jakoś ugadamy dodam że wszystkie części były wymontowane ze sprawnego motoru znaczy sprwanego dopoki mi nie sieadł cylinder i tłok poza tym elektryka jest ok:) Pozdro. multimetr uniwersalny być morze ale niewiem jak to wygląda napiszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi