Lewy2905 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 (edytowane) Kupilem sobie derbi sende R Xtreme z 2002r. ;] pojezdzilem z tydzien i nagle zaczela mi wpadac w takie obroty ze silnik zaczyna warczec. myslalem ze zaciela mi sie linka od gazu ale to nie to;/, mowie obroty, trzeba srubke przekrecic-nic nie dalo, w tym momecie nie wiem o co chodzi ;/ mozecie mnie oswiecic? i prosilbym o schemaciki;] dodam ze wczesniej dziwnie mi sie grzala, az za bardzo, wiatrak czesto sie wlanczal ;/ Edytowane 14 Kwietnia 2008 przez Lewy2905 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolo_rn Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Sprawdź szczelność połączenia gaźnika z silnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy2905 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Sprawdź szczelność połączenia gaźnika z silnikiem. wiec chyba juz wiem, sprawa lezy w tym ze byl nieszczelny filtr powietrza ;/ a co za tym idzie mozliwe ze zatarlem silnik? mam nadzieje ze nie ;/ . jaki cylinder musze w razie co dokupic ? tlok? pierscienie? prosze najlepiej o linki z allegro.thx;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychuda Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Ale przecież nikt ci nie postawi diagnozy przez internet, musisz isc do mechanika rozebrać cylinder zobaczyć w jakim on jest stanie a później liczyć koszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy2905 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 wiec tak...zlozylem wszystko, zalatalem filtr, oczyscilem gaznik, a on dalej wpada mi w obroty, wyczy jakbym dawal gaz na full ;/ cylinder wygladal spoko, tlok troche czarny, ma duzo nagaru, pieerscien hmm nie wiem chyba spoko? co o tym myslicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 łapie gdzieś lewe powietrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Dokładnie jakieś nieszczelnośći muszą być sprawdz czy na krućcach są dobrze śruby dokręcone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi