marcello Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Mam okazje kupic klocki za okazyjna cene, ale nie mam pewnosci, czy to prawda ze klocki na przod i na tyl sa takie same?! Mam dual CBS i ABS. Pomorzcie, jesli wiecie :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekd Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 (edytowane) W zwykly modelu bez ABS sa takie same,z ABS raczej nie. Edytowane 15 Kwietnia 2008 przez tomekd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariusz L Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Według TEJ strony , masz trzy rodzaje klocków . Prawy przód , lewy przód i tył . Przody pasują tylko do modeli z ABS , za to tył pasuje do również do innych roczników , nawet bez A w nazwie modelu (oraz do CBR1100XX )Jak chcesz sprawdzić w jakich moto dana część pasuje , wpisujesz nr części w okienko wyszukiwarki z napisem "Where does this part fit? " TUTAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi