Caipirinha Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Model Bormio. Naprawde znakomite wykonanie w stosunku do ceny. mega wygodne, zero przemakalności podczas jazdy w deszczu. Z Büse mam też kurteczke Locarno- przy temp ok 2-5stopni z podpinką pod spodem noszę tylko bluzke z dlugim rękawem.. po sezonie nie widac praktycznie jakichkolwiek śladów zuzycia w lecie niestety w takich ciuszkach za goraco, dlatego planuje dokupić komplet Büse Sunday.. po opisie, zdjęciach i własnym doświadczeniu wiem, że moge zaufac tej marce :buttrock: no i ja przy okazji pochwalę Tomka ze Sputnik-Team'u.. znakomity kontakt (zamówiłem ciuchy o jakoś w południe a następnego dnia o 12h00 cieszyłem się już spodenkami) Żeby nie było- sam chyba śmiga w ciuchach Büse na białej Hayabusie :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Muszę sprawić coś Żonce na krótkie wypady, polecacie bardziej Buse, czy Modekę ? Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 mam to i to ale buse lepiej wykonane. Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarMar Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Wczoraj,będąc przejazdem w Zgierzu,odwiedziłem firmę Sputnik-team.Byłem ciekaw jakości wyrobów firmy Buse.Bardzo rzeczowy i miły sprzedawca-Tomek.Pooglądałem,pomierzyłem i muszę stwierdzić ze są to solidnie wykonane rzeczy za całkiem niewygórowane pieniądze.Myśle,ze juz wkrótce stanę sie posiadaczem kurtki- model Ancona,a nad spodniami sie jeszcze trochę zastanawiam ale chyba będzie to model Bormio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr.dialog Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Witam Choć nie jestem zwolennikiem ciuchów tekstylnych na początku sezonu kupiłem na letnie wypady komplet Buse Race spodnie i kurtkę. Moje spostrzeżenia: 1. Kurtka: słabe zamki a dokładnie suwaki szybko pękają, wstawki gumowe na barkach bardzo delikatne, pozostałe części ok! 2. Spodnie: słaby suwak w zamku często się rozgina i nie zamyka, dość słąba wentylacja pozostałe ok. Podsumowując ogólnie polecam ale należy zwracać uwagę na wymienione elenenty szczególnie gumowe. Potwierdzam też dobra opinię o sklepie sputnik-team. pozdrawiam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stooowa Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 żeby nie zakładać nowego tematu pytanko dotyczy zestawu kurtka i spodnie Buse Open Road czy ktoś ma jakieś dośwadczenia?ktos w tym śmiga? może jakiś znajomy ma takowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Witam, Zastanawiam się nad kupnem kurtki marki BUSE (u z umlałtem) , czy ich produkty są w porządku ? Mogę śmiało brać? Cytuj KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekx123 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Moim zdaniem jak najbardziej tak, przejechałem w spodniach Buse tekstylnych ponad 30tys km i nic się nie popsuło, jeździłbym w nich dalej ale kupiłem kombi skórzane. Cytuj www.bikepics.com/members/zawisza Simson S51 > MZ ETZ150 > Kawasaki GPZ500s > Honda CBR600 F4 > Yamaha FZS 1000 Fazer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Okej dzięki :) Biorę ;) Cytuj KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Czy ktoś smiga w Kurtce , Buse Mandello :dry: ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi