Alaan Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Witam Mam pytanie do Kolegów, wiecie gdzie można sobie zrobić przegląd motocykla i ile kosztuje we Wrocku. Może ktoś robił teraz przegląd i poda adres i cene?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucio Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Podjedź na ul. Szczecińską (koło Glinianek), przymykają oko na łyse przednie opony i brak prędkościomierza :icon_twisted: 63 PLN ucio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaan Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 dzięki ucio :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quaad Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 ew. powstańców śląskich na tyłach Lidla i salonu Renault - cena 63-68 zl nie pamiętam dokładnie ale dziadki dają rade :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosferek Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 na Stalowej tez dają rade i czasem widza na jedno oko :-) ja osobiście to śmigam do Dzwonczyka przed Wojnowem i koszt podobny około 70 zł może mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaan Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 a dokładny adresik tej Stalowej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosferek Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 jest tylko jedna stacja kontroli pojazdów na Stalowej to boczna Grabiszyńskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grafi00 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 A ja byłem dzisiaj na Reymonta 12 i płaciłem 62 zł Pozdrawiam Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaan Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Odwiedziłem dzisiaj z kumplem Stacje na tyłach Lidla i salonu Renault na POwstańców Śląskich, dają radę tam polecam 63zł biorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gustafinski Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Byłem dzisiaj na Powstańców Śląskich na tyłach Lidla i Salonu Citroena oraz Renault'a, zapłaciłem 63 zł i szczerze polecam :icon_razz: Dużo "niedoróbek" przechodzi, z oonami i angielskim reflektorem włącznie :smile: POLECAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truemaker Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Swego czasu w PZPN przy ulicy Na Niskich łąkach, gosciu sprawdzil tylko czy tabliczka znamionowa zgadza sie z tym co w papierach :) aha i spytal czy swiatla dzialaja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Pierwszy przegląd po sprowadzeniu z Anglii. Znacie jakieś stacje, gdzie nie przyczepią się do świateł. Na razie musiałbym dorzucić sporo kasy na nową lampę. Wymienię jak coś pojawi się używanego. Macie jakieś zaufane stacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Dzwończyk na swojcu 62zł. Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ImperatoR Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Podjedź na ul. Szczecińską (koło Glinianek), przymykają oko na łyse przednie opony i brak prędkościomierza :biggrin: 63 PLN Sugerujesz coś? :flesje: Co do ceny - wszędzie jest taka sama - to jest stawka wynikająca z TABELI OPŁAT ZA BADANIA TECHNICZNE POJAZDÓW PRZEPROWADZANE W STACJACH KONTROLI POJAZDÓWwprowadzona rozporządzeniem Ministra Infrastruktury z dnia 25 stycznia 2002 r.(Dz.U.Nr 10 , poz.98) http://www.port-trans.com.pl/cennik.htm :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi