7acek Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Siemqa! Co myslicie do zalozenia gazboxa do yamahy tzr 80 >>Oryginalna nie tuningowana>> Czy to cos da ! i czy trzeba po zalozeniu gazboxu regulowac motor czy nie? Czy oplaca sie kupowac gaz box ! Prosze od szybka odpowiedz ! Pzdr Wam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenix_zlotow Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 (edytowane) Zalezy jaki gazbox. Ja kupilem gazbox stage6 za okolo 100zl i nie widze zadnego efektu zarowno na niskich jak i wysokich obrotach, wiec nie polecam. Ponoc malossi daje lepsze rezultaty, ale i tak juz nigdy wiecej nie kupie tego wynalazku. Jak dla mnie strata kasy, chyba ze lubisz sie chwalic kolegom ze masz podtlenek azotu :banghead:p.s nie musialem nic regulowac Edytowane 2 Kwietnia 2008 przez fenix_zlotow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 sorka za offtopa ,ale moglby mi ktos wytlumaczyc co to jest ten gazbox i jakie ma on zadanie w motorze ? :clap: Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenix_zlotow Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 (edytowane) podlaczasz to pod krociec ssacy i to ma zwiekszyc cisnienie powietrza. Nie znam sie na tym za dobrze, ponoc poprawia osiagi szczegolnie na niskich obrotach silnika.Pozdro Edytowane 7 Kwietnia 2008 przez fenix_zlotow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 gazbox niweluje dziure w mocy po hamowaniu silnikiem Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicek15 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 p.s nie musialem nic regulowacNie dziwie się, że nie zauważyłeś większej mocy, skoro nic nie regulowałeś.Przy zakładaniu tego gazboxa powinno się wymienić duszę główną na więszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenix_zlotow Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Nie dziwie się, że nie zauważyłeś większej mocy, skoro nic nie regulowałeś.Przy zakładaniu tego gazboxa powinno się wymienić duszę główną na więszą.tyle ze ja juz wczesniej wymienilem caly gaznik na wiekszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicek15 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Ale przyznasz, ze nie regulowałeś po założeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenix_zlotow Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Ale przyznasz, ze nie regulowałeś po założeniu?nie regulowalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicek15 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 No więc skąd te pretensje do produktu. Miej pretensje do siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenix_zlotow Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 hmmm, ten gasbox byl zalozony przez mechanika ktory uznal ze nic nie trzeba regulowac bo nie ma zadnego efektu juz na samym poczatku-zwiekszenie dyszy tez by w niczym nie pomoglo. Poza tym czytalem juz opinie o tym produkcie i ogolnie stwierdzono ze jest to tuning optyczny a nie mechaniczny. A czemu tak bronisz tego wynalazku? Widziales juz zeby u kogos podnioslo to osiagi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicek15 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Nie, nie widziałem żeby ktoś miał to założone, i żebypodnosiło osiągi, ale jeśli kosztuje swoje, a kosztuje nie mało na coś, co ma tylko wyglądać, to coś mi się tutaj nie zgadza, nieprawdaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenix_zlotow Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 no dlatego nie polecam, czytalem opinie na temat gasboxa i wiekszosc pisze ze nie zauwazyla zadnego efektu. Sam producent napisal tylko o tym ze swietnie wyglada i jest dobrze wykonany, ale o osiagach nawet nie wspomnial... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 już pisałem wyżej do czego służy gasbox.nie wiem jak w biegowej pierdziawce ale w skuterze czuć działanie Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Miałem tego gasboxa w DT 80 i powiem wam że nie czułem żadnej różnicy jak to wyjąłem, później założyłem jak ma być i nic to nie daje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi