Przemek PbS Opublikowano 9 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Nic nie mam, nie zostala ani jedna sztuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 (...) czekać na następną edycje wtedy na pewno dla Ciebie zaklepiemy.pozdroA kiedy można się czegoś spodziewać - wiadomo coś? Cytuj http://www.moto-batman.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 (edytowane) Narazie niestety nie mam pojęcia kiedy bedzie kolejna edycja, musisz patrzeć na forum bo na pewno bedzie napisane info. pozdro Edytowane 11 Listopada 2008 przez trajka66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 ja mysle ze nie warto robic kolejnych edycji- bo i po co? Z tego co czytałem owych wlepek było naprawde dużo a jednak na ulicy (Wawka) za dużo ich nie widać, wiec po co wywalac kase w błoto. Myślę że jakieś spoty reklamowe są lepszy rozwiązaniem (tylko znowu pozostaje problem olrzymich kosztów). Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Nie zgodze sie z tym, w Pile rozkleiliśmy duzo naklejek, byliśmy tez w radiu w gazetach. Wiec duzo osób o akcji usłyszało. No i wiadomo - widać samochody z tymi naklejkami. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 12 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Dosyc czesto widuje naklejki, jednak w wiekszym miescie jakim jest Poznan zdarza sie ze widze kilka aut z chakterystyczna naklejka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakczysaraj Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Ma ktoś jeszcze jakąś wolną naklejke? Kupiłem sobie łunochoda, to teraz mam gdzie nakleić:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Ma ktoś jeszcze jakąś wolną naklejke? Kupiłem sobie łunochoda, to teraz mam gdzie nakleić:) Chyba jedynie na alledrogo znajdziesz Cytuj http://www.moto-batman.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalcia Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Ma ktoś jeszcze jakąś wolną naklejke? Kupiłem sobie łunochoda, to teraz mam gdzie nakleić:) "Bakczy..." Przecież Ja Ci dałam jedną Naklejkę.... Co z nią zrobiłeś??? :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 (edytowane) A ja dzisiaj 2 naklejki wysłałem Marcie z Piły :cool: Została mi jedna na wypadek jakby mi z auta albo z kuferka się odkleiła ;) P.S. A czy szykuje się edycja 2009 ?? Jak coś to ja się zgłaszam na dilera ;) W tym roku dostałem ok 350 sztuk i wszystkie poszły w dobre ręce :icon_mrgreen: Nawet teraz czasem się ktoś jeszcze dopytuje czy nie mam z jednej sztuki ;) Edytowane 22 Grudnia 2008 przez aftys6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakczysaraj Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 "Bakczy..." Przecież Ja Ci dałam jedną Naklejkę.... Co z nią zrobiłeś??? :icon_evil: nakleiłem ją :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 22 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 A ja dzisiaj 2 naklejki wysłałem Marcie z Piły :cool: Została mi jedna na wypadek jakby mi z auta albo z kuferka się odkleiła ;) P.S. A czy szykuje się edycja 2009 ?? Jak coś to ja się zgłaszam na dilera ;) W tym roku dostałem ok 350 sztuk i wszystkie poszły w dobre ręce :icon_mrgreen: Nawet teraz czasem się ktoś jeszcze dopytuje czy nie mam z jednej sztuki ;) Aftys zgloszenia na dilera to nie tutaj, bo to nie ogolny o naklejkach :P tylko o naklejkach w Pile. Miejmy nadzieje ze bedzie kolejna edycja :) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Aftys zgloszenia na dilera to nie tutaj, bo to nie ogolny o naklejkach :P tylko o naklejkach w Pile. Miejmy nadzieje ze bedzie kolejna edycja :) Pozdro Ja chciałem napisać bo Marta mi chyba nie wierzy że wysłałem :icon_razz: Mam nadzieje ze na poczcie żaden motocyklista nie wyczai koperty A4 bombelkowej z naklejkami w środku :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŻółwikOlesno Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 A gdzie można nabyć takie naklejki w Oleśnie ? Bo mam trochę samochodów do obklejenia tak z 20 naklejek bym potrzebował . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0cny Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Tak mi się wydaje, że najproście moze być pod tym adresem: http://www.allegro.pl/search.php?sg=0&stri...KLE+SA+WSZEDZIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi