santi Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Mam ktm sx 125.Na zawodach po upadkach, gLównie jak motor przewracał sie na prawa stronę ,nie moglem go odpalić- kopałem go chyba z 3 min.Sytuacja powtarzała sie 3 razy.W domu go odpaliłem ,rozgrzałem i celowo przewrócilem po czym go odpaliłem bez problemu.Dziś na treningu wyglebiłem i znowu go kopałem chyba z 10 min.Czy ktoś wie jaka może być tego przyczyna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon_R6 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 moze paliwo z gaznika wylecialo odpowietrznikiem jak motocykl kladziesz na prawej stronie. potem ja go kopiesz to w gazniku nie ma paliwa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 dokłądnie tak jest paliwo odpływa przez przelew,pochyl moto na lewą strone lekko kopnij pare razy i bedzie gadał :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi