rolo_rn Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Miałem podobny problem (w miejszej pojemności moto) i była to wina świecy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filipecki Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 a iskre podaje ? ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 pokombinuj na iglicy przestaw ząbek w tą ząbek w tą zobaczysz efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polo40 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 michal_dh i jak doszedłes końca z nim?? bardzo mnie to ciekawi bo mam ten sam problem, dodam iz ja jezeli swoja aprilie trzymam na gazie to czuje jak by chciala przyspieszac a za chwile nie cos takiego trudno mi to nazwac, i napewno to nie jest wina tłoka czy tam czegos, bo bym nia 150 nie śmigał..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Jeszcze nie wiem dopiero dzisiaj dostane nowe membrany ktore mialem polamane no i uszczelnilem komore korbowa bo mi olej ze skrzyni wali bo super madry poprzedni wlasciciel wsadzil sam simering bez oringu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polo40 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 a dałes rade wyciągnąc simeringi z wału bez rozpoławiania silnika? daj znac czy bedzie lepiej śmigał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Tak nie trzeba rozpolawiac. Smiga jak nalezy wiec to tego byla przyczyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi