Szymon871 Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Po wczorajszej synchronizacji gaźnika wszytko chodziło dobrze. Dzisiaj ze względu na ładna pogodę postanowiłem sie przejechać, moto ładnie odpalił wszystko oK. Jadę jadę i po 3 km nagle moto w ogóle nie reaguje na gaz nic poprostu zwalnia silnik pobrzekuje... no nic zatrzymałem się i odpaliła... jade dalej i po około 500 m to samo... postanowiłem zawrócić do domu... Wiedziałemze po raz kolejny sie to stanie więc gdy moto zaczeło znów gasnąc chwyciłem ssanie ale to tez nic nie da ło... moto postawiłem w garażu poregulowałem gaźnik i znów to samo, cięzko jest mu po takim czyms też odpalić... Co jest przyczyną?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Kranik + gaznik do czyszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 A podobno hondy sie nie psuja ;] Sprawdz czy masz drozne odpowietrzenie baku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir_kain Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 miałem dokładnie to samo zatankowałem na małej stacji orlenu co okazało sie rze w baku miałem gratis ok pół litra wody i syfu który przelatywał przez lichy, oryginalny filtr paliwa(w kraniku) polecam zamontować dodatkowy na wężykach, no i oczywiśćie czyszczenie gaźnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 a co ty masz w ns1 2 gazniki? ze synchronizowales? sprawdz poziom paliwa w gazniku i go dolkadnie przeczysc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz90skomra Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Tam sie nie ustawia poziomu chyba:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi