shipp Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 a moze w sobote??ja dopiero w sobote bedeA może jakiś znak rozpoznawczy? Np. żółta czapka? /żart oczywiście/. :) Chociaż jakiś znak by się przydał.... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PitaM Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 w sobote bede I bardzo się cieszę.... :icon_eek: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz9139 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 A może jakiś znak rozpoznawczy? Np. żółta czapka? /żart oczywiście/. :biggrin: Chociaż jakiś znak by się przydał.... :buttrock: Witam. Znak rozpoznawczy kamicelka lodblaskowa :icon_razz: :biggrin: :crossy: To w piätek o 20-tej? Czy jak? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinga Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 a moze w sobote??ja dopiero w sobote bede Witam. Znak rozpoznawczy kamicelka lodblaskowa :) :) :crossy: To w piätek o 20-tej? Czy jak? Pozdro lepiej w sobote o 20-ej bo dużo dojeżdża w nocy w piątek albo w sobote do południa :lalag: znak rozpoznawczy ? proponuje machnąć na materiale napis " Forum " i przyczepić go na parasol przy stoliku ,przy którym byśmy sie potem zebrali - ten co ma najbliżej do Łagowa i będzie najwcześniej mógłby coś takiego zrobićkto ma najbliżej i będzie dość wczas? mnie rozpoznacie bo bede w mojej koszulce zlotowej z Rudy Śląskiej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Prawdopodobnie będę w piątek po południu. Coś wymyślę, żeby nie zaginąc w tłumie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 I bardzo się cieszę.... :flesje: :flesje:będzie okazja :flesje: :flesje: Witam. Znak rozpoznawczy kamicelka lodblaskowa może byc :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 (edytowane) Proponuje tak - Piątek na 20 i Sobota na 20 w amfiteatrze. Na bank sie tam znajdziemy w srodku. Edytowane 24 Czerwca 2008 przez RaY Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Jedziemy tylko nie wiem ok której start Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 (edytowane) Jedziemy tylko nie wiem ok której startŚmigacie autostradą na Olszynę i później przez Żary czy przez Zieloną Górę? Edytowane 26 Czerwca 2008 przez shipp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moonia. Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Witam, czy z Gorzowa Wlkp. lub okolic ktoś sie wybiera na zlot ?może stworzymy jakoś silną gorzowską grupę pod wezwaniem:)))) Pozdr.Monia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gert Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Monia my jedziemy z GW wprawdzie jeszcze nie wiemy czy w piątek wieczor czy w sobotę rano ale wsio do ugadania.....fajnie bedzie jechac większa ekipą :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudłaty Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Ruszamy w piatek o 7 rano, albo w czwartek koło południa. Pisze się ktoś z Wrocławia?? Cytuj http://www.motozloty.com Informacje o zlotach motocyklowych https://www.facebook.com/motozloty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 a u mnie zaczyna się trochę piep..... w pracy urlopy....... i chyba będzie trzeba tyrac za innychale jestem dobrej myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golik1 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Już w czwartek otwarcie 1 beczki piwa i koncert!!!Oj bedzie sie działo.http://96.motolagow.pl/rbim/articles.php?id=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dareksv Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 hej, jedzie kto z 3miasta? 4, 5, 6 lipiec XII Międzynarodowy Zlot Motocyklowy Rock Blues i Motocykle. Miasteczko motocyklowe Łagów Lubuski zaprasza wszystkich motocyklistów. Organizator: 96MC Poland www.96mc.pl, info w zlocie, noclegi: http://96.motolagow.pl/rbim/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi