tita Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 szukałam, ale nie znalazłam. Jeśli temat był, będę wdzięczna za info. Jest samochód z lat 60 do kapitalnego remontu/renowacji, zarejestrowany itp ale nie jako zabytek. Myślę, że remont potrwa nawet z rok, bo będzie robiony w garażu, w tzw czasie wolnym od innych zajęć. Czy przez ten czas muszę płacić za niego OC, skoro nie będzie się poruszał po drogach? Czy potem nie będzie żadnych problemów, że np trzeba będzie zapłacić wstecz + jakaś kara? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Tak , trzeba płacić Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 trzeba płacić.......jak nie zapłacisz jest kara +oc wstecz ta kara jest różna mi za rok braku Oc w warcie na ogara zawołali ...........500 zł kary :) +zaległe OC 50 zł +obecne OC 50 zł razem 600 :P nie wiem jak jest w innych ubezpieczalniach ale w PZU z tego co wiem też jest kara a jak jest w HDI zamelduje niebawem bo oc wypadło 2 tygodnie temu i musze iść zapłacić :D Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 30 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 no jak mus to mus, zapłaci się :) dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi