Skocz do zawartości

Gdzie garażujecie maszyny ?

MadaQuada
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Od niedawna mieszkam w W-wie na Bemowie (studia), a chciałbym przyprowadzić do stolicy swoja maszyne. W tym miejscu chciałem spytać się tubylców, gdzie trzymają/garażują swoje maszyny ? Bo ogólny obraz dzielnicy wygląda tak, że mamy tu parkingi strzeżone (lub też nie) poodgradzane siatkami, a mocno średnio podoba mi się pomysł trzymania motocykla pod chmurką cały rok(sezon) - szkoda chromów.

MadaQuada napisał:

Witam.

Od niedawna mieszkam w W-wie na Bemowie (studia), a chciałbym przyprowadzić do stolicy swoja maszyne. W tym miejscu chciałem spytać się tubylców, gdzie trzymają/garażują swoje maszyny ? Bo ogólny obraz dzielnicy wygląda tak, że mamy tu parkingi strzeżone (lub też nie) poodgradzane siatkami, a mocno średnio podoba mi się pomysł trzymania motocykla pod chmurką cały rok(sezon) - szkoda chromów.

Ja trzymam na garazach, okolice ulicy Zachodzacego Slonca. Bez ogrzewania, ale prad jest.

MTBlackbird napisał:

I ja się przyłączam do pytanie. Poszukuję miejsca na motorek, ewentualnie na 2, 3 lub 4 sprzęty, może byćcały garaż czy coś w tym stylu w okolicach Wat-u.

No mi tez okolice WATu ewentualnie moglyby odpowiadac [od strony radiowej]

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

z tego co wiem do wynajęcia są garaze na ul. Himalajskiej na bemowie od Wojskowej Agencji Mieszkaniowej. (pracowałem tam kiedyś) www.wam.net.pl koszt wynajęcia to ok 100pln netto z prądem

nie wybierajcie tylko tych w drugim parterowym rzędzie od Zachodzącego Słońca bo jest nierówny teren i zalewa boksy a dachy są do naprawy (szkoda sprzętu)

jakby co to pytajcie dalej

ja szukam kogoś żeby nawet na spółkę wynajmować na Wrzecionie

jeżeli ktoś ma miejsce to proszę o newsa

medyk88 napisał:

[..]

ja szukam kogoś żeby nawet na spółkę wynajmować na Wrzecionie

jeżeli ktoś ma miejsce to proszę o newsa

Poszukaj na stronie Urzędu Dzielnicy Bielany.

Na jesieni były organizowane przetargi na boksy garażowe dla motocykli. Sam wynająłem z kumplem taki boks. Wyszło nam 55zł/mieś. z prundem :buttrock:

Na wrzecionie, pamiętam, były boksy przy wrzecionie 41 w okrąglaku.

Generalnie zerknij na stronę Urzędu

złap za telefon i dowiedz się dokładnie, na pewno można wynająć bez przetargu, po cenie wywoławczej.

zdroofko

Daszek

daszek napisał:

Poszukaj na stronie Urzędu Dzielnicy Bielany.

Na jesieni były organizowane przetargi na boksy garażowe dla motocykli. Sam wynająłem z kumplem taki boks. Wyszło nam 55zł/mieś. z prundem :biggrin:

Na wrzecionie, pamiętam, były boksy przy wrzecionie 41 w okrąglaku.

Generalnie zerknij na stronę Urzędu

złap za telefon i dowiedz się dokładnie, na pewno można wynająć bez przetargu, po cenie wywoławczej.

było by miodzio

jutro dzwonię

thx

a jaka jest powierzchnia takiego garage??