MadaQuada Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Witam.Od niedawna mieszkam w W-wie na Bemowie (studia), a chciałbym przyprowadzić do stolicy swoja maszyne. W tym miejscu chciałem spytać się tubylców, gdzie trzymają/garażują swoje maszyny ? Bo ogólny obraz dzielnicy wygląda tak, że mamy tu parkingi strzeżone (lub też nie) poodgradzane siatkami, a mocno średnio podoba mi się pomysł trzymania motocykla pod chmurką cały rok(sezon) - szkoda chromów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damjan Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Witam.Od niedawna mieszkam w W-wie na Bemowie (studia), a chciałbym przyprowadzić do stolicy swoja maszyne. W tym miejscu chciałem spytać się tubylców, gdzie trzymają/garażują swoje maszyny ? Bo ogólny obraz dzielnicy wygląda tak, że mamy tu parkingi strzeżone (lub też nie) poodgradzane siatkami, a mocno średnio podoba mi się pomysł trzymania motocykla pod chmurką cały rok(sezon) - szkoda chromów. Ja trzymam na garazach, okolice ulicy Zachodzacego Slonca. Bez ogrzewania, ale prad jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kzabor Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 To ja sie podłącze. Szukam miejsca dla SUZI najchętniej w okolicach skrzyżowania Rudnickiego z Kochanowskiego.Jak ktoś może coś polecić do proszę o info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MTBlackbird Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 I ja się przyłączam do pytanie. Poszukuję miejsca na motorek, ewentualnie na 2, 3 lub 4 sprzęty, może byćcały garaż czy coś w tym stylu w okolicach Wat-u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadaQuada Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 I ja się przyłączam do pytanie. Poszukuję miejsca na motorek, ewentualnie na 2, 3 lub 4 sprzęty, może byćcały garaż czy coś w tym stylu w okolicach Wat-u. No mi tez okolice WATu ewentualnie moglyby odpowiadac [od strony radiowej] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jagroski Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Ja moje jednoślady garażuję w garażu swoim. To tak na zadane pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Niach.. to i ja sie przylacze do poszukiwan! Potrzebme miejsce na motocykl w okolicach Litewskiej, pl. Unii Lubelskiej... anyone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chriss Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 ja garazuje tez w garazu :) Cytuj http://drukpoligrafia.com/http://taniafotografia.com/http://fotografslubnykielce.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darqvader Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 to i ja się przyłączę... poszukuję garażu (a jakże) najchętniej żoliborz, ewentualnie bemowo :) jeśli ktoś ma jakieś namiary - proszę na [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna_Warszawa Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Ja równiez sie przyłącze .Poszukuje garażu w okolicach skarbka z gór :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adwent Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 (edytowane) ja garażuję na Bemowie na parkingu strzeżonym w drewnianej nieprzemakalnej szopie 5 min marszu od domu (dokładnie na ul. Hery, 60 pln/miesiąc) Edytowane 16 Maja 2008 przez adwent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 z tego co wiem do wynajęcia są garaze na ul. Himalajskiej na bemowie od Wojskowej Agencji Mieszkaniowej. (pracowałem tam kiedyś) www.wam.net.pl koszt wynajęcia to ok 100pln netto z prądem nie wybierajcie tylko tych w drugim parterowym rzędzie od Zachodzącego Słońca bo jest nierówny teren i zalewa boksy a dachy są do naprawy (szkoda sprzętu) jakby co to pytajcie dalej ja szukam kogoś żeby nawet na spółkę wynajmować na Wrzecioniejeżeli ktoś ma miejsce to proszę o newsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daszek Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 [..]ja szukam kogoś żeby nawet na spółkę wynajmować na Wrzecioniejeżeli ktoś ma miejsce to proszę o newsaPoszukaj na stronie Urzędu Dzielnicy Bielany.Na jesieni były organizowane przetargi na boksy garażowe dla motocykli. Sam wynająłem z kumplem taki boks. Wyszło nam 55zł/mieś. z prundem :buttrock: Na wrzecionie, pamiętam, były boksy przy wrzecionie 41 w okrąglaku. Generalnie zerknij na stronę Urzęduzłap za telefon i dowiedz się dokładnie, na pewno można wynająć bez przetargu, po cenie wywoławczej. Cytuj zdroofko Daszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 Poszukaj na stronie Urzędu Dzielnicy Bielany.Na jesieni były organizowane przetargi na boksy garażowe dla motocykli. Sam wynająłem z kumplem taki boks. Wyszło nam 55zł/mieś. z prundem :biggrin: Na wrzecionie, pamiętam, były boksy przy wrzecionie 41 w okrąglaku. Generalnie zerknij na stronę Urzęduzłap za telefon i dowiedz się dokładnie, na pewno można wynająć bez przetargu, po cenie wywoławczej. było by miodziojutro dzwonięthx a jaka jest powierzchnia takiego garage?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Ja równiez sie przyłącze .Poszukuje garażu w okolicach skarbka z gór :-)jak rany!!! a gdzie to jest? :icon_mrgreen: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi