tygrys Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 (edytowane) po wymianie uszczelki pod głowicą dzisiaj odpaliłem moto i dziwna sprawa :przy 4.5-5 tys obr.wali w prawy tłumik ,nie wchodzi na wysokie obroty,nie ma wolnych obrotów.przed zimą było ok.moto-kawa 440 ltd.proszę o porady. Edytowane 30 Marca 2008 przez tygrys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piekarz Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 skoro moto strzela z tłumika i nie wchodzi na obroty to po mojemu źle wyregulowany gaźnik...ale może się mylę...czy nie pomyliłem kabli od świec??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tygrys Opublikowano 30 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 kable ok .chyba rozrząd o jeden ząbek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1989 Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Myślę, że zawory mogą się nie domykać albo są po prostu nie szczelne, pozdrawiam. Cytuj Zadbaj o zdrowie z najlepszą wyciskarką do soków! Zapraszam do odwiedzenia sklepu w Warszawie, sprawdź na http://alesoki.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Obadaj układ rozrządu z bliska - popatrz, podotykaj, poliż itd. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tygrys Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 moto już zrobione .jednak rozrząd był przesuniętu .koniec tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi