bendzo15 Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Siemka wszystim niedawno kupilem yamahe tzr 80. wszystko bylo ,ok ale teraz jak chce ruszac to mi sprzeglo ciagnie a jak nade i chce depnac to tak jakby mi wysprzeglalo co mam robic?????;/;'/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Najpierw naucz się poprawnie pisać. Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bendzo15 Opublikowano 29 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Najpierw naucz się poprawnie pisać.nie mowisz byc taki cwany tlyko bys pomogl grzecznie pytam a ty co....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 (edytowane) O, dziękujemy ci wszyscy że grzecznie piszesz, mógłbyś przecież po chamsku :icon_rolleyes: Ale odpowiem ci Mieciu, sprzęgło ci się ślizga, masz do wymiany docisk, tarcze, albo jest niewyregulowane. Choć z twojego bełkotu niewiele można wywnioskować. Edytowane 29 Marca 2008 przez Greedo Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bendzo15 Opublikowano 29 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 O, dziękujemy ci wszyscy że grzecznie piszesz, mógłbyś przecież po chamsku :crossy: Ale odpowiem ci Mieciu, sprzęgło ci się ślizga, masz do wymiany docisk, tarcze, albo jest niewyregulowane. Choć z twojego bełkotu niewiele można wywnioskować.No jak stoje w miejscu, i gdy wzucę 1bieg to mi motor jedzie,a gdy juz jade i chcę dac wiecej gazu to mi slizga....???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Za dużo oleju w skrzyni? Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 nie mowisz byc taki cwany tlyko bys pomogl grzecznie pytam a ty co.......Dobrze zaczynasz a już załapałeś 10% za głupotę.Naucz się poprawnie zadawać pytanie i gramatycznie opisywać problemy z motocyklem.Jak masz problemy z pisownią to używaj edytora tekstów. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bendzo15 Opublikowano 29 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Za dużo oleju w skrzyni?a moze byc za duzo oleju w silniku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Breżniew Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Jaki olej tam wlałeś? Podaj dokładnie typ i ilość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszK30 Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 a moze byc za duzo oleju w silniku??? jak wlales tyle ile sie zmiesci to moze byc za duzo :bigrazz: Cytuj Mechanika Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bendzo15 Opublikowano 29 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Jaki olej tam wlałeś? Podaj dokładnie typ i ilość.Mobil1 10w40 jak wlales tyle ile sie zmiesci to moze byc za duzo :icon_rolleyes:Wlałem cały Litr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi