m16 Opublikowano 10 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2003 WitamMam w charcie blokade kierownicy ale nie mam do niej kluczyka :? I teraz pytanko:Jak mozna wyjac ta stara blokade (bez pomocy kluczyka) aby zalozyc nowa ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba Opublikowano 10 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2003 Rozwiercić zamek - nic trudnego - przerabiałem to w pewnym simsonie.Jedyną trudnością może być dostęp do zamka. W simsonie jest super, a w takiej na przykład jawce jest przekopane. Nie wiem jak w Charcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 11 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2003 A ja proponuje udać się do magika, który dorabia klucze.Dorabiałem tak kiedyś do wlewu paliwa, z tym że było łatwiej bo mogłem wlew mu zanieść 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 11 Grudnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2003 A ja proponuje udać się do magika, który dorabia klucze. Czyli do slusarza ? A nie orietujesz sie iel taka usluga moze kosztowac ? I jakim cudem od bedzie w stanie dorobic kluczyk nie majac wzoru ? :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 11 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2003 Czyli do slusarza ? A nie orietujesz sie iel taka usluga moze kosztowac ? I jakim cudem od bedzie w stanie dorobic kluczyk nie majac wzoru ? :) :) :) Nie wiem, ślusarzem nie jestem i nie zagłębie Cie w tajniki tej pracy.Myśle, że musisz poprostu pójść do takiego człowieka i zapytać o cene. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi