slipper Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Witam!! Właśnie rozglądam sięza kupnem kasku w okolicach 350zł , prawdopodobnie bedzie to AGV, chyba że ktoś zaoferuje mi używany lepszej marki, ale pytanie jest konkretnie o sklepy we Wrocławiu które maja w swojej ofercie pare modeli , które chociaż można przymierzyć i ewentualnie kupić w sieci, nie koniecznie kupić bo wiem że ceny sklepowe są powiększone (sklep z czegos trzeba utrzymać), jakies adresy kontakty co kolwiek byłbym wdzięczny bo googlałem tu itam i nic konkretnego nie wynalazłem pod adresem wrocław. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truemaker Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Na Łokietka maja troche kasków, na Żagiestowskiej i pewnie gdzies jeszcze :icon_mrgreen: ale tam to chyba najwiekszy wybor... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spman Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 AGV maszdo przymierzenia w Intermotor na armii krajowej, sam mierzylem, maja spory wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slipper Opublikowano 29 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Dzięki wam serdecznie, już wiem gdzie to jest tylko tam zajrzę w godzinach otwarcia w next week . Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 nie ma intermotoru na armi krajowej przenieśli sie do długołęgki na wrocławską 33c napis KTM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ittmk Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Airoha S4 z (kask enduro z szybą) sprzedaję gościu na allegro i w domu handlowym Feniks = 590 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InSiDe Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Już otworzyli salon w Długołęce? Jak byłem tam ostatnio (dwa, trzy tygodnie temu) to budynek surowy jeszcze był. Na łokietka jest całkiem spory wybór i tak w pierwszej kolejności zajedź.PS. Nie, żebym miał poddawać pod wątpliwość Twój wybór, ale masz świadomość, że kwota 350zł to kaski budżetowe? Nie lepiej zamiast "wyrzucić" 350zł to dołożyć drugie tyle i kupić już coś, w czym będziesz jeździł przez lata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 otwarty jest salon, tyle że nie mają wielu żeczy które będą mieli w połowe nas miesiąća Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InSiDe Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Czyli pod koniec jak będzie dobrze :] Dzięki za info, zaoszczędzę drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi