ventura Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Dziś stałem się posiadaczem Urala M-63 z 1967 roku :notworthy: , będzie zabawa do remontu na długi czas. Z nieoryginalnych części ma koła, nie wiem czy od dniera czy kaśki ale ogólnie kompletny i odpala.http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...57b2cb0114.html :buttrock: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldas7 Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Gratulejszyn. Kurcze mogłeś kupic już jesienią całą zimę miałbyś zabawe. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Łagan Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 bedzie troche pracy .kiedyś to lubiłem .powodzenia Łazan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy Lbn Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 No pracy bedzie sporo .. Ale za to efekt powinien byc super . Zycze milej pracy ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin962 Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Gratuluje oby dobrze się sprawował :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piekarz Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Fajniusi :-). Ile kosztują takie moto???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokis69 Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Gratki :) Bedziesz Miał co robić. Ale patrząc po zdjęciach to nie jest tak najgożej. :eek:Miłej zabawy i czekamy na efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ventura Opublikowano 29 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Fajniusi :-). Ile kosztują takie moto???? Za kompletny z koszem, papierami trzeba liczyć 2500. Nic tańszego nie znajdziesz chyba że dniepra ale to już temat morze i osobiście go nie polecam ale to moje prywatne zdanie. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi