fate251 Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Witam,Wreszcie mam szansę się pochwalić: zakupiłem motorek - Czerwony Bandit 650s 2005r. http://picasaweb.google.com/mkania1975/Bandyta Pozdrawiam,Fate Cytuj MANIEK http://www.kangurelectronics.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Gratuluje najlepszego motocykla na świecie w najładniejszym kolorze:]Nie ma to jak czerwony bandit;) Gratulacji jeszce raz i szerokości. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomba7 Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Czerwony i to 2005 to chyba brat bliźniak mojego Bandziora :) Szerokości i przyczepności!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Migus Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Super sprzęcik. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmucik Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Jak to ktoś na forum napisał, czerwone motocykle sa najszybciejsze :) Pozdrawiam i gratuluje sprżeta :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondorio Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 a ja nie mam czerwonego ale gratuluje zakupu i pewnie dlogo bedzie ci sluzyl, bandziory sa najlepsze ;) :biggrin: :cool: :icon_razz: pozdro Kondon Wroclaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfazimotor Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 ale czarne sa mniej awaryjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Gratuluje i Pozdrawiam!!!! Bezawaryjności życzę :crossy: p.s. Czarne są najszybciejsze, czerwone do dla dziewuch (sorki Monia) :crossy: :crossy: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzoov Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Gratuluje :icon_twisted: super sprzecik, szerokiej drogi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 gratuluje, a Klaudiusz ma rację, że czarne są najszybciejsze, najzajebiaszcz itp, ale czerwone są o milimetry za czarnymi :-) Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi