Tepeross Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 A co myślicie na temat porównania: Aprilia RX 125 vs Husqvarna WRE 125Które moto godniejsze uwagi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolo_rn Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 WRE to hard enduro, a RX to troszke "niższa" klasa.Tak przynajmniej w teori. RX będzie tańszy w utrzymaniu (silnik ROTAX),bo to dość popularny motor. Z WRE troche gorzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tepeross Opublikowano 23 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Wydaje mi się , że WR to hard, a WRE to bardziej lajcik. Huska i Aprilia to włoszczyzna więc części pewnie w podobnych cenach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 tylko że jak kupujesz husqvarne to musisz ponad 98 rok kupic bo do starszych nie ma części dlatego sa takie tanie(tak na tym forum czytalem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolo_rn Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 YADT moja pomyłka. Aprilia rx to coś pomiędzy wr, a wre.Polecam rx, bo jak na taki motorek to tani w utrzymaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubadandy Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 HusQi to chyba o wiele mocniejsze moto od RX .Ale wole rx tak na początek klasy enduro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 RX 34 km WR 38 EXC 42! wniosek jeden brałbym EXC :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radziulen Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 (edytowane) EXC ma 39 koni.. ;] WR 38. Odblokowana WRe 34-35 RX ma 30. Ogółem brałbym Husqe WR ale jest droga w utrzymaniu a w WRE lejesz i jezdzisz , co 2-3 sezony tłoczek. Polecam WRe Edytowane 5 Kwietnia 2010 przez Radziulen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 EXC ma 39 koni.. ;] WR 38. Odblokowana WRe 34-35 RX ma 30. Ogółem brałbym Husqe WR ale jest droga w utrzymaniu a w WRE lejesz i jezdzisz , co 2-3 sezony tłoczek. Polecam WRe Gdzie to zmierzyłeś?? ;] www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Stary temat i bez sensu odkopany. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi