InfernoRider Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 hey :wink: mam YAMAHE TDR z 98 roku :wink: jeżdżę nią w terenie - ostatnio zauważyłem że zaczął mi kapać olej koło drążka skrzyni biegów - Co może być tego przyczyną ?? :bigrazz: Może uszczelka ?? - widziałem że ma minimalny odchył ( naprawdę mały ) - jeśli to uszczelka to jak ją naprostować ?? :biggrin: pozdrawiam :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 A nie czasem simering? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysy5g1 Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 hey ;) mam YAMAHE TDR z 98 roku :cool: jeżdżę nią w terenie - ostatnio zauważyłem że zaczął mi kapać olej koło drążka skrzyni biegów - Co może być tego przyczyną ?? :crossy: Może uszczelka ?? - widziałem że ma minimalny odchył ( naprawdę mały ) - jeśli to uszczelka to jak ją naprostować ?? :icon_mrgreen: pozdrawiam ;) chcesz naprostować uszczelkę? :icon_eek: :biggrin: z Twojego opisu wynika że padł uszczelniacz wałka biegów- wydłub simmering, dobierz taki sam w jakimś sklepie samochodowym/rolniczym/motocyklowym czy jakimkolwiek innym z simmeringami, wmontuj i gotowe :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InfernoRider Opublikowano 27 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 a ile mniej więcej wynosi koszt naprawy / części ???????? :clap: :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baaaca Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Witam! Jeżeli znajdziesz taki simmering w sklepie z częściami samochodowymi to koszta nie powinny przekroczyć jakichś 5-ciu złociszy. Jeżeli natomiast zamawiał byś w salonie cena pewnie byłaby trochę wyższa. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi