zonq Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Skąd te informacje, że rama pęka :clap: To historia z 9ątki...Brat kolegi mial szwagra, ktory widzial foty peknietej ramy w kawie na bikepics... Zwracaj czasem uwage na emoty :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomano Opublikowano 27 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 A ja myślę, że na żadnym do końca nie będzie wygodnie i fajnie. Od tego są turystyki a nie sportowe litry. A poz tym co jest do cholery :icon_rolleyes: Jak sport to sport... Bez kompromisów :icon_razz: Święta prawda , na sporcie się zbyt długo nie usiedzi ,ze względu na nienaturalną pozycję ;) . Na turystyku można się za to relaksować ;) :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 A ja myślę, że na żadnym do końca nie będzie wygodnie i fajnie. Od tego są turystyki a nie sportowe litry. A poz tym co jest do cholery :icon_rolleyes: Jak sport to sport... Bez kompromisów ;)Bez kompromisow to jest RC 211V. A te motocykle, na pewno stworzone nie sa do calodniowych wedrowek, ale i tak w wiekszosci beda uzywane na zwyklej szosie. I tu jedne okaza sie lepsze od innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Do pozycji na sporcie trzeba się przyzwyczaić, na początku faktycznie będą bolały nadgarstki i stawy kolanowe, ale po 2 -3 tygodniach juz nic nie będzie bolało i można na sporcie czuć się całkiem swobodnie i relaksująco.. sam TLem zaliczyłem Szkocję i czułem się lepiej po takiej trasie niż po pokonaniu trasy z Białegostoku do Londynu na moim Transalpie... Tak więc jak najbardziej sportowe maszyny nadają się na drogi i do użytku codziennego jak i na długie wypady w pojedynkę ...jedyny warunek żeby poczuć pełną satysfakcję i komfort, to przyzwoite nawierzchnie dróg po których będziemy się poruszać...a u nas z tym póki co tragicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriko Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 A powiedzcie mi, czy ktoś wie jak wyglądają różnice między R1 AD2007 a 2008 :P :) ;) Czy ich w ogóle nie ma :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENRIQUE 666 Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Ja i tak wybrał bym ZX-10R.Sory ze sie wtrace ale ja tak wlasnie zrobilem, czyli wybralem zxa i porownywalismy z kumplami na torzei oile ma to jakies nieprofesionalne znaczenie to kawa wypadla najlepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi