doctorrzadki Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 (edytowane) witam, pytanie proste o opony K-760 130/90/17. Jak się zachowują w zmiennym terenie(piasek,błoto,szutry,kamienie) jak na asfalcie,ewentualnie inne nawet subiektywne opinie o tych gumach.Z góry dzięki Edytowane 20 Marca 2008 przez doctorrzadki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 witam, pytanie proste o opony K-760 130/90/17. Jak się zachowują w zmiennym terenie(piasek,błoto,szutry,kamienie) jak na asfalcie,ewentualnie inne nawet subiektywne opinie o tych gumach.Z góry dziękiPowiem tak, kupuj a się przekonasz, ta opona jest na pewno warta tych stosunkowo niewielkich pieniędzy. Ja miałem 110, fajnie trzyma ale żużywa się dużo szybciej jak Mitas C-10 (pod warunkiem że Mitasem nie jeździsz po kamieniach ani nie masz więcej jak 125 bo kostki momentalnie lecą - Kenda jest bardziej elastyczna i lepsza pod tym względem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Uzywalem Kendy Trak master w mojej bylej Dr 350 (120 miala tylko szerokosci). W porownaniu z np. Mitasem jezdzilo mi sie duuuzo lepiej. Teren to glownie blota i grzaskie piaski (zwirownie i podjazdy). Wypadalem czasem na ulice i szczerze powiedziawszy nie bylo widac ze az tak szybko sie zdziera. Tak wiec polecam. POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek szabla Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 jeździłem na takiej oponce tylko rozmiar 110/90/19 w poprzedniej YZ450F. To była pierwsza "inna" opona po majtasie.Różnica była spora na plus, żadna z kostek nie wyłamała się.Jazda to po części błota, żwiry i nawet ostre odkręcanie po asfalcie.Jak się już sporo starła to mimo to ładnie wyciągała mnie z błota.Teraz już jednak bym jej nie kupił bo pewnie kosztuje ponad dwie stówy, majtas kosztuje pewnie za 190 a ja kupuje teraz DUNLOPY d 756 za 220 zł .Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi