makler29 Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Witam !! mam zamiar zakupic skuter o pojemnosci powyzej 250 ccm . Mam na ten cel przeznaczone ok 9000 zl . co polecacie . Piszczie wszyskie za i przeciw . Za pomoc z gory dziekuje . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cityraider Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Silver wing 400/600 dostaniesz jak stargujesz za te kase mało awaryjny ,pewny sprzet,porzadny i pakowny i pomimo tego ze trzeba wymieniac jak w kazym opony oraz pasek +rolki to jesli tego bedziesz pilnował to pojeździsz sporo no i 2 gary( fajnie buczy)Dobrze sie prowadzi ,osłona przed wiatrem i deszczem odpowiednia...wiem bo jeździłam takim X9 wszystko to co wczesniej ,choc chyba juz nie ta jakosc ...jestem zwolenniczka skuterów japońskich,wyższy punk ciezkosci ..trudniej prowadzi sie w zakretach (jeden gar) Aprillia atlantic 500 - ładny i chciałam taki kupic dla siebie ,ale po obejrzeniu schowka to stwierdziałm ze jest zdecydowanie za mały ,zeby spakowac sie na 2 tygodnia w trase we 2 osoby,schowek pod kierownica -żenada ..ledwo dokumenty wejda no i jest to jedno garówka T-max 500 -2 gary ,ale schowek pod siedizeniem na jeden kask,osiagi zadowalajce i fajnie wyglada oraz sie prowadzi ,jednak w porównaniu do Silwera to wyzsze jest siedzenie i ja jako osoba o wzroscie 160 cm ..ledwo siegam nogami Jesli szukasz skutera to zawsze najlepiej przymierzyc sie do takiego i dopiero potem kupowac ...czyli obejrzec i wzaisc pod uwage wszystkie aspekty,ceny czesci zamiennych ,przegladu itp.... Masz sporo materiału do przerobienia polecam poczytaj to http://www.skutery.net/skutery.php a jesli chcesz sie przymieżyc to wlec na otwarcie sezonu do Poznania ,a jak nie to moze My bedziemy gdzies w Twojej okolicy powodzenia :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidi Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Witam !! mam zamiar zakupic skuter o pojemnosci powyzej 250 ccm . Mam na ten cel przeznaczone ok 9000 zl . co polecacie . Piszczie wszyskie za i przeciw . Za pomoc z gory dziekuje . Pozdrawiam dlaczego skutera??jest tyle innych fajnych motorków !! a skuter to : suzuki Burgman 250 , 400 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makler29 Opublikowano 16 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 silver wing 400/600 . hmmm ciekawa propozycja . moze ktos uzywa ??? Pozdrawiam i dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cityraider Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Moj mąz uzywa 600 ,a nasz wspólny kolega 400 :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszkalisz Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Może jakiegos burgmana są dosyć ciekawe znajomy ma i śmiga że hoho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 dlaczego skutera??jest tyle innych fajnych motorków !!a skuter to : suzuki Burgman 250 , 400kazdy ma swój gust,a o gustach sie niedyskutuje a co powiesz na yamahe majesty ? Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leenee Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Ja za ten chajs wzięłabym AVENGER LORD Ale jestem tylko dziewczyną i zapewne mam inny gust niż faceci. Lub Suzuki Burgman AN 250 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Ja za ten chajs wzięłabym AVENGER LORD A co to takiego ? Ale jestem tylko dziewczyną To nie jest az taka wada... ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leenee Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 http://otomoto.pl/inny-avenger-lord-M699263.html mój przyjaciel tym śmiga Ale jednak dziewczyną jestem głównie z wyglądu, z charakteru ciężko określić :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 http://otomoto.pl/inny-avenger-lord-M699263.html mój przyjaciel tym śmiga Ale jednak dziewczyną jestem głównie z wyglądu, z charakteru ciężko określić :P Toż to jakaś chińszczyzna ten Avenger. Ja bym odpuścił sobie takie wynalazki, i patrzył w stronę japonii, ewentualnie włoszczyzny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leenee Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Czy chińszczyzna to Ci akurat nie jestem w stanie powiedzieć, ale jak na skuter i to jeszcze 250 to całkiem spoko sprzęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makler29 Opublikowano 29 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Za Avengera to ja moze podziekuje mam juz jednego chinczyka MARKI kINGWAY . sprzet moze dobry ale wykonczenie pozostawia duzooo do zyczenia . Uklony w strone kolezanki za podpowiedz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Silver wing 400/600 dostaniesz jak stargujesz za te kase Silver Wing za 9000 zł? No nie wiem. Wydaje mi się, że za tę kasę bezpieczniej byłoby kupić skuter pokroju Yamahy Majesty 250. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makler29 Opublikowano 30 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 a co powiecie na Malaguti Madison . Moze ktos nim jezdzi ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi