Chudy Lbn Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 MAm pytanie .. Otóż musze wymienic tylne klocki w yamaha tzr 125 belgarda i nie wiem czy mi podejdą normalne klocki do tego modelu bo mam zalozone zaciski brembo .. Jak sadzicie ?? Czy wejdą mi orginalne klocki czy musze szukac specjalnie innych pasujących do tych zacisków ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon84 Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 (edytowane) Jeśli masz zmieniony zacisk to bierzesz klocki w kieszeń i jedziesz z nimi do sklepu i po problemie.Jest taka możliwość,że wymagaja innych klocków niż oryginalny zacisk. Edytowane 16 Marca 2008 przez Leon84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piekarz Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 MAm pytanie .. Otóż musze wymienic tylne klocki w yamaha tzr 125 belgarda i nie wiem czy mi podejdą normalne klocki do tego modelu bo mam zalozone zaciski brembo .. Jak sadzicie ?? Czy wejdą mi orginalne klocki czy musze szukac specjalnie innych pasujących do tych zacisków ? Nie jesteśmy wróżkami :-). Wyjmij klocek z zacisku brembo, spisz symbol i sprawdz w sklepie od jakiego moto to jest. Wtedy będziesz wiedział co masz kupować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi