Kirek Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Co do jazdy, to ja w tą niedzielę na jakieś 2 godzinki mogę się umówić.Co wy na to? Zwiedzanie okolicy?Chociaż pogoda kiepska, ale dzisiaj w Jachrance byłem z rana na chwilkę i jakoś się jechało :evil:Z tego co widzę, to chyba w Legionowie będzie padać ... Jeśli jednak będzie sucho - to chętnie gdzieś wyskoczę. O której planujesz pojeździć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Ptaqu, jak chcesz to mozemy "polatac" :) :) w ten poniedzialek, najbardziej mi pasuje w godz. 10-16. Pozdr To może się spotkamy o 13.00 na shellu? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrisP Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 To może się spotkamy o 13.00 na shellu? ;) Ok, będę o 1300 :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Ok, będę o 1300 :)No to jesteśmy umówieni :lalag: A może ktoś jeszcze się skusi? Gdyby co to jutro o 13.00 na shellu :) Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaworkawa Opublikowano 4 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 No to jesteśmy umówieni :lalag: A może ktoś jeszcze się skusi? Gdyby co to jutro o 13.00 na shellu ;) Pozdrawiam :icon_mrgreen: Zacztynając ten temat miałem nadzieję że zacznie sie coś kręcić w materii wspólnego latania i cieszy mnie to że cos sie ruszyło :icon_razz: . Mam nadzieję że wykarzecie swoją aktywność również w trasie nie tylko na forum internetowym. Byle tak dalej :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 (edytowane) Dzisiaj z Krisem nakręciliśmy ponad 100 km po okolicy. Było :) :D ;) Pozdro i do nastepnego :D :crossy: Edytowane 5 Maja 2008 przez ptaq_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cielak Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Cieszę się że niedziela się co poniektórym udała :icon_mrgreen: A ja właśnie przeżyłem chwile grozy!Ujechałem 1km i tu nagle brak mocy...70km/h szczytem mażeńMasakra!Nerwówa, powrót do domu powolutku i myśli: k...wa, dopiero kupiłem i już zatarcie? Niemożliwe! a może to te dziury w tłumiku co jej wywierciłem wczoraj? a może to kiepskie paliwo?Normalnie tysiąc myśli na minutę... Dojechałem. Oglądam, osłuchuję, przygazowuję...Strzela, trochę coś furczy, szczególnie na wysokich, dławi się, no ładnie...Gaźnik? może tak, ale obydwa? Łażę, kładę się, zaglądam.Gościu od którego kupiłem coś mówił że często zmieniał filtr paliwa.Oglądam i....?Cieknie. Jak to k...wa cieknie? ano normalnie!Bo przewody paliwowe się wyrobiły i przy drganiach cieknie. Założyłem dwie plastikowe opaski uciskające, takie samo zatrzaskowe. Przestało.A motor?Chodzi jak malina!Chyba zasysał nie tylko paliwo ale również powietrze i stąd to furczenie i brak mocy na obrotach, bo teraz po krótkiej jeździe jak dostał trochę w p..... to się zbiera jak Hayabusa!! :icon_mrgreen: Czasami takie gówno może niezłego bólu głowy nabawić. Pozdrawiam.Cielak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 (edytowane) A ja miałem chwile w niedzielę. Trasa standard to u mnie Pparking Roztoka na szosie na Blonie. Tam na ogół spotykamy się z kumplem z Milanówka (bo w połowie drogi), żremy coś, jaramy parę fajków i zastanawiamy się, dokąd jechać. Tym razem koleś nie dotarł, bo u niego padało. Ja ruszyłem sam na Leszno i słyszałem, jak coś grzmi, ale nie widziałem chmur, bo las je zasłaniał. W Lesznie daję na Sochaczew z zamiarem powrotu przez Śladów do "Bramy" na golonke. Jakieś 5 km od celu wjechałem w centrum burzy. Deszcz lał taki, że prawie nic nie było widać, pioruny na lewo i prawo schować się nie ma gdzie, bo szczere pole po lewej, lasek po prawej... Ech tego mi było trzeba :( Ja mam takiego farta że zawsze pada, jak jadę więc może lepiej się na tym Shellu nie będę umawiał, co? :biggrin: pozdr Edytowane 6 Maja 2008 przez jurjuszi Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cielak Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 nigdzie go nie zapraszamy!Człowiek Deszcz! ha ha ha :biggrin: żartowałem oczywiście... Cielak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirek Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 My sobie (Kate + ja) zrobiliśmy małą rundkę w okolicach Zegrza :banghead: . Co do 10/05 - PADAĆ NIE BĘDZIE. I tego sie trzymajmy :banghead: Ma ktoś pomysł na trasę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cielak Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 mnie zgodnie z zapowiedziami nie będzie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrisP Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Witam. Są jacyś chętni do polatania jutro "wokół komina" ? :crossy: :wink: :clap: Jakby co to na Shellu o 1300. Mam nadzieję, że Ptaq bedziesz :clap: :biggrin: Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Witam. Są jacyś chętni do polatania jutro "wokół komina" ? :D :icon_mrgreen: :D Jakby co to na Shellu o 1300. Mam nadzieję, że Ptaq bedziesz :D :P Pozdr Postaram się być :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cielak Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 łoco chodzi z tym kominem? moze bym się zkusił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrisP Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 łoco chodzi z tym kominem? moze bym się zkusił... znaczy, że po okolicy .... bliższej..... lub dalszej :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi