AdBar Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 (edytowane) Siema, To może konkret.. proponuję przyszłą sobotę 10 maja, gdzie? o której? propozycje poproszę ;) potem może mały przelot po okolicy? Coś wymyślimy.,,, jak to widzicie? Pozdr.Adam ps. Cielak, gratuluję sprzęta :banghead:. no i małżonkę pozdrów od motocyklistów z forum :P Edytowane 1 Maja 2008 przez AdBar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Wczoraj ok. 20:30 uciekając przed deszczem przyjechałem właśnie zakupioną Virago535. Nie za duże to, ale na tą chwilę na nic innego nie mam kasy. Gratuluję zakupu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirek Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Siema, To może konkret.. proponuję przyszłą sobotę 10 maja, gdzie? o której? propozycje poproszę :lapad: potem może mały przelot po okolicy? Coś wymyślimy.,,, jak to widzicie?Pozdr.Adam ps. Cielak, gratuluję sprzęta :). no i małżonkę pozdrów od motocyklistów z forum :)Pisze się na 10/05. Może Shell o 10? Cielak - powodzenia. Co takiego nabroiłeś? Przywiozłeś moto i postawiłeś żonę przed faktem dokonanym? :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kate Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 hej :wink:Witam motocyklistów z mojej okolicy. A ja mam niedzielę wolną i aż serce się rwie do jazdy, ale.... no własnie wciąż szukam czegoś dla siebie. Większość moto jest za wysoka dla mnie, albo za ciężka, albo ... zawsze jest jakieś albo. Jakbyście słyszeli o jakimś rozsądnym sprzęcie to dajcie znać, fajnie byłoby gdybym nie musiała po to jechać na drugi koniec PL :biggrin: Na razie pozostaje mi jedynie plecaczkowanie, a i z tym ciężko. Jakbyście się umawiali gdzieś na niedzielę i ktoś miałby wolny tył kanapy to dajcie znać (mam własny kask)Pozdrawiam :biggrin:Kate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cielak Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Co do mojej małżonki i mojego brojenia, to takie nasze niuanse ;) już jest wszystko ok i jak to w takich sytuacjach bywa bo wielkiej burzy wyszło słoneczko i z sypialni nie wychodzimy :banghead: Pozdrowienia przyjęte i małżonka też pozdrawia serdecznie, tym bardziej, że zamierza być moim plecakiem w podróżach :icon_mrgreen: Co do jazdy, to ja w tą niedzielę na jakieś 2 godzinki mogę się umówić.Co wy na to? Zwiedzanie okolicy?Chociaż pogoda kiepska, ale dzisiaj w Jachrance byłem z rana na chwilkę i jakoś się jechało :icon_mrgreen: AdBar?Dasz radę w tą niedzielę? chociaż na chwilkie? Katecoś się wymyśli, jeśli chodzi o plecak, to u mnie trochę nie wygodnie bo siodło twardawe no i żonaty :icon_mrgreen: Ale założę się, że ktoś się chętny znajdzie żebyś w domu sama nie siedziała...A co chciała byś kupić? W jakich gustujesz? Pozdrawiam wszystkich. P.S.Gdzie ta POGODA????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrisP Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Witam, Sobota 10/05 mi pasuje. co do miejsca i czasu to sie dostosuje - na Shellu o 10 moze byc. :biggrin: Wlasciwie to mam w planach smigac codziennie - URLOP :biggrin: :crossy: :biggrin: :crossy: :biggrin: pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kate Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Katecoś się wymyśli, jeśli chodzi o plecak, to u mnie trochę nie wygodnie bo siodło twardawe no i żonaty :biggrin: Ale założę się, że ktoś się chętny znajdzie żebyś w domu sama nie siedziała...A co chciała byś kupić? W jakich gustujesz? jak na razie to szukałam różnych i taki pasujący gabarytowo to HondaCB, Suzuki GS500, generalnie jakiś szosowo-turystyczny :biggrin: Z tymi chętnymi to zobaczymy bo mi dwie godzinki w niedzielę jak najbardziej pasują (jak się da to i dłużej). A żonaci też mogą być bo w końcu szukam bezpiecznego kierowcy, a nie męża hihihiPozdrowionka i nadal czekam na "oferty" :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaworkawa Opublikowano 2 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 (edytowane) Witam, Sobota 10/05 mi pasuje. co do miejsca i czasu to sie dostosuje - na Shellu o 10 moze byc. :biggrin: Wlasciwie to mam w planach smigac codziennie - URLOP :flesje: ;) :flesje: :crossy: :smile: pozdr Tez właśnie kończe urlop w planach miałem podobnie jak ty dużo latania, a wyszło zupełnie nie tak.Jak pisałem wcześniej moto w serwisie i nie wiem kiedy go odbiore bo mechanior ciągle zmienia terminy. :icon_mrgreen:jeżeli uda mi sie go odebrać i nie będe w Piławkach u Papy(polecam) na zlocie, też się pisze na 10/05 Shell 10.00 Edytowane 2 Maja 2008 przez jaworkawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdBar Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 (edytowane) No pięknie nam się temat rozwija :) Cielak, niestety w tą niedziele będe chesnym ojcem stąd sam rozumiesz nici ze spotkania. Póki co shell o 10.00 10 maja mam zaklepany, przydało by się jeszcze zaklepać pogodę .. BTW ciekaw jestem jak bardzo Wasze "drugie połowy" są zazdrosne o Was kiedy jeteście sami w trasie (i nie jest to trasa do pracy :))... powiedzmy w skali 1 - 10.. ... U mnie tak z 15 będzie :banghead:.. a zawsze powtarzam że nie ma o co :cool:... w Nowym Dworze jest ten jeden czy wiecej mechanikow? bo na innym forum kogos niezle kolega zjechal...http://www.shadow.org.pl/forum/viewtopic.php?p=14502#14502 Belgu osobiście tylko o tym jednym mechaniku słyszałem. Faktycznie coś w tym przypadku nie zagrało :). Ja przy najbliższej naprawie / regulacji planuje być obecny osobiście i przy okazji czegoś się nauczyć.... może tędy droga.. tylko czasu trochę brak. Pozdro.Adam Edytowane 2 Maja 2008 przez AdBar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 (edytowane) Ja niestety 10-go pracuję. Ale za to mam często wolne w tygodniu, np w ten poniedziałek. Jeżeli ktoś ma czas i pogoda dopisze to możemy się ustawić :) Edytowane 2 Maja 2008 przez ptaq_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 10-ego na Shellu. Zapisalem sobie w kalendarzu. Jak nic nie wypadnie, postaram sie byc. Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cielak Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 strasznie się cieszę że nam się ekipka zbiera :crossy:Za tydzień będę na uczelni (studiować mi się zachciało na stare lata...).Może jednak sobotę uda się ominąć i wtedy... Dam wam znać. PozdroCielak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponton87 Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 WITAM!Ja też będe. Proponuje EXTREMEMOTO na Bemowie.Co wy na to? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proca Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 10 maja postaram się być i ja.Choć nie wiem do końca czy czas znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrisP Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Ja niestety 10-go pracuję. Ale za to mam często wolne w tygodniu, np w ten poniedziałek. Jeżeli ktoś ma czas i pogoda dopisze to możemy się ustawić :cool: Ptaqu, jak chcesz to mozemy "polatac" :icon_rolleyes: :crossy: w ten poniedzialek, najbardziej mi pasuje w godz. 10-16. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi